YouTube-videomainonnalla kasvatat brändisi tunnettuutta edullisemmin kuin televisiossa

Tiesitkö, että Suomessa katsotaan YouTubea jo enemmän kuin mitään television mainoskanavaa? Huippusuosittu videoiden latauspalvelu on siksi sopiva kanava yrityksesi brändimainonnalle. Et joudu maksamaan itseäsi kipeäksi katselukerroista.

YouTube on videomainoskanavana käytännöllinen sekä mainostajalle että käyttäjälle. YouTubeen voidaan toteuttaa mainoksia, joita netinkäyttäjän ei tarvitse katsoa loppuun asti, jos hän ei ole niistä kiinnostunut. Tällöin mainostajaakaan ei välttämättä veloiteta mainoksen näytöstä.

 

YouTube-mainonnalla kohdistat mainoksesi tarkasti oikealle yleisölle

Toisin kuin televisiomainonnassa, videomainonnalla et ammu sokkona sinne tänne toivoen osuvasi johonkin. Sen sijaan voit rajata kohdeyleisösi hyvinkin tarkasti. Näin vähennät turhia mainosten näyttökertoja ja tavoitat todennäköisemmin tuotteestasi kiinnostuneet ihmiset. Videomainoskampanjasi voidaan kohdistaa käyttäjien kiinnostusten kohteiden perusteella tai YouTube-videoiden avainsanoilla. Voit myös kohdistaa uudelleenmarkkinointia kotisivujesi kävijöille tai vaikkapa niille, jotka ovat katsoneet videosi YouTubessa.

YouTube-mainonnan avulla jäät ostajien mieleen

Videomainoskampanja ei pelkästään vahvista brändisi tunnettuutta potentiaalisten asiakkaiden keskuudessa, vaan se myös tukee heidän päätöstään ottaa sinuun yhteyttä. Taustalla pörräävä, hyvin toteutettu videomainonta jää ihmisten mieleen, mikä madaltaa kynnystä yhteydenottoon ja ostopäätökseen. Kyseessä on ns. tuttu tv:stä -efekti.

In-Stream-mainosvideo

näytetään YouTubessa videoiden yhteydessä joko videon alussa tai tietyssä kohtaa videota. In-Stream-videomainoksen pituudella ei ole rajoitusta, mutta sen voi ohittaa kuuden sekunnin jälkeen. Mainostajaa veloitetaan ainoastaan, jos käyttäjä katsoo mainosvideosta yli 30 sekuntia tai klikkaa mainosvideon toimintakehotetta, joka vie käyttäjän mainostajan määrittelemälle laskeutumissivulle. Mikäli mainosvideo on alle 30 sekunnin mittainen, mainostajaa veloitetaan ainoastaan, jos käyttäjä katsoo videon loppuun tai klikkaa videon toimintakehotetta.

Puskurimainokset

ovat lyhyitä, enintään 6 sekunnin pituisia videomainoksia, joita näytetään videoiden yhteydessä videon alussa tai tietyssä kohtaa videota. Puskurimainoksia ei voi ohittaa, ja ne veloitetaan mainostajalta 1 000 näytön hintatarjouksen mukaan Google Display -mainosten tavoin.

Video discovery

-kampanjatyypillä voit korostaa omaa videotasi mainosmuodossa YouTuben hakutuloksissa ja videosuosituksissa. Tämä mainosmuoto sopii sinulle, jos ensisijainen tavoitteesi on saada käyttäjät kiinnostumaan videosi sisällöstä, syventymään siihen ja tutustumaan YouTube-kanavasi muuhun sisältöön. Video Discovery -mainosmuodossa mainostajaa veloitetaan videon klikkauksista, aivan kuten hakusanamainoksissa.

YouTube-mainonta MarkkinointiAkatemialla

Me suunnittelemme ja toteutamme videomainoskampanjasi vahvalla tietämyksellä ja löydämme sinulle juuri oikean yleisön. Tuotamme myös videomainoksia animoidulla grafiikalla sekä mainospuheella. Toteutamme myös isommat kokonaisuudet, joihin sisältyy suunnittelu, käsikirjoitus, kuvaus, leikkaus, editointi ja viimeistely.

Haluatko tehdä huomattavasti tehokkaampaa ja nykyaikaisempaa videomainontaa kuin tv-mainonta?

Toteutetaan videomainontasi kustannustehokkaasti YouTubessa!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
takaisin ylös