STT INFO Uutishuone

Uutishuone

Tällä sivulla näet viimeisimmät tiedotteemme. Tiedotteet on julkaistu STT Info -palvelussa. Voit tutustua vanhempiin tiedotteisiimme tästä.

MarkkinointiAkatemia MAK Oy on vuonna 2013 Tampereella perustettu digitaalisen asiakashankinnan ja mitattavan markkinoinnin asiantuntijayritys. Olemme on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista markkinointialan yrityksistä, ja työllistämme tällä hetkellä yli 100 markkinoinnin ammattilaista Tampereella, Helsingissä ja Turussa. Tarjoamme monipuolisesti digitaalisen markkinoinnin asiantuntijapalveluita esim. Google ja Facebook -mainontaan sekä mitattavan markkinoinnin kokonaisvaltaiseen johtamiseen. Toimimme Suomen lisäksi Pohjoismaissa ja tarjoamme markkinoinnin osaamispalveluita myös kansainvälisesti.

 

MarkkinointiAkatemia ostanut turkulaisen WordPress-toimiston Aucorin - digitaalisen markkinoinnin asiantuntija jatkossa yksi Suomen suurimpia WordPress-toteuttajia

05.08.2019
Vauhdilla kasvava MarkkinointiAkatemia on ostanut yhden Suomen parhaista WordPress-toimistoista. 12 vuotta toiminut turkulainen Aucor tuo lisää osaamista sivustokehitykseen ja palvelumuotoiluun.

Pohjoismaiden nopeimmin kasvava markkinointiyritys MarkkinointiAkatemia avannut suuren toimiston Tampereella – aikoo työllistää satoja lähivuosina

14.05.2019
Tamperelainen kasvuyritys MarkkinointiAkatemia MAK Oy on yksi Suomen ja Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista markkinointialan yrityksistä. Vuonna 2018 yritys saavutti huippukannattavuuden ja Suomen parhaan työpaikan titteliä tavoitteleva yritys rekrytoi nyt vauhdilla kymmeniä osaajia.

Adelis sijoittaa MarkkinointiAkatemia Oy:hyn

31.10.2018
MarkkinointiAkatemia on perustamisvuodestaan 2013 kasvanut voimakkaasti ja onkin ollut markkinoinnin ja digitaalisen markkinoinnin saralla yksi voimakkaimmin kasvavista yrityksistä niin Suomessa kuin Pohjoismaissa. Nyt MarkkinointiAkatemia on valmis seuraavaan vaiheeseen kasvaa Suomen suurimmaksi digitaalisen markkinoinnin toteuttajaksi ja ottaa Adelis Equity Partnersin kumppanikseen.

takaisin ylös