Miksi MarkkinointiAkatemia?

MarkkinointiAkatemia MAK Oy on Suomen johtava digitaalisen asiakashankinnan asiantuntijayritys, joka tarjoaa digitaalisen markkinoinnin palveluita Suomessa ja kansainvälisesti. Vuonna 2013 perustettu, Tampereelta lähtöisin oleva MarkkinointiAkatemia kaipaa monipuolisiin asiantuntijatiimeihin vahvistuksia: haluatko sinä tulla osaksi ja päästä rakentamaan yhtä markkinointialan kovinta kasvuyritystä?

Asiakasmäärämme kasvaessa vauhdilla on markkinoinnin osaajille luvassa mielenkiintoisia ja haastavia, kansainvälisiäkin projekteja. Haluamme olla edelläkävijä digitaalisessa asiakashankinnassa, minkä johdosta meillä kehitetään aktiivisesti erilaisia työkaluja ja koneoppimisen ratkaisuja, sekä luodaan uudenlaisia tapoja hyödyntää dataa mitattavassa markkinoinnissa.

MarkkinointiAkatemia
MarkkinointiAkatemian asiantuntijat

Tule kehittämään omaa asiantuntijuuttasi

Me tarjoamme sinulle loistavan työpaikan, jossa pääset kehittämään oman osaamisesi huipputasolle! Saat ympärillesi alansa asiantuntijoista koostuvan tiimin, jossa kaikki tukevat ja auttavat toisiaan, sekä esimiehen tuen ja avun henkilökohtaiseen kehitykseen ja oppimiseen. Me koulutamme sinusta digitaalisen asiakashankinnan asiantuntijan!

MarkkinointiAkatemia tarjoaa työntekijöilleen loistavat työsuhde-edut ja kaikki ovat mukana kehittämässä koko yrityksen toimintaa. Lähetä meille hakemus, jos seuraavat henkilöstö- ja hyvinvointiedut kiinnostavat sinua!

Työskentely huipputiimissä

Meillä eri osaamisalueiden asiantuntijat tekevät yhdessä töitä. Näin on saatu todella kovia tuloksia asiakkaille ja asiantuntijatiimin kokonaisosaaminen on noussut kansainväliselle huipputasolle. Kun markkinoinnin asiantuntijat, asiakkuuspäälliköt, graafikot, hakukoneoptimoinnin, sisällöntuotannon ja data-analytiikan spesialistit työskentelevät yhdessä Google- ja Facebook-mainonnan asiantuntijoiden kanssa, asiakkaat saavat selkeän ja toimivan markkinoinnin kokonaisuuden, sekä työntekijöiden osaaminen kasvaa yli tiimien rajojen!

Matala organisaatiorakenteemme takaa nopean tiedonkulun ja ketteryyden sekä asiakasprojekteissa että sisäisessä kehityksessä. Meille töihin sopivat erityisen hyvin ihmiset, jotka ovat oma-aloitteisia ja haluavat olla korkealla tasolla omassa tekemisessään.

MarkkinointiAkatemian tiimi
MarkkinointiKatemia lounastreeni

Ohjattu lounastreeni sekä muut aktiviteetit

Tarjoamme työntekijöillemme joka keskiviikko mahdollisuuden päästä treenaamaan yhdessä ohjatulle tunnille toimiston yläkertaan Elixialle. Personal trainerimme Juuli nostattaa sykkeet korkealle reippaan HIIT-treenin muodossa. Treenin jälkeen työpäivä kulkee ihan uudella energialla!

Lisäksi meillä on aktiivinen virkistystoimikunta, joka järjestää säännöllisesti mukavaa yhteistä tekemistä, kuten liikunnallisia aktiviteetteja, kulttuuririentoja ja vapaamuotoisia illanviettoja. Meiltä saat myös Smartum-setelit käyttöösi.

Viihtyisät työtilat sekä mahdollisuus vuosittain etätyöhön etelän auringossa

Toimistomme uudet ja viihtyisät työtilat Tampereen keskustan tuntumassa takaavat hyvän fengshuin työskentelylle. Toimistolta löytyy myös paljon mukavaa puuhaa työskentelyn lomaan, kuten kiipeilyseinä, pingispöytä ja minigolf. Kylmät virvoitusjuomat ja tuoreet hedelmät toimistolla pitävät vireystilan kohdillaan ja lounaskortilla syöt vatsasi täyteen valitsemissasi ravintoloissa.

Mikäli haluat työskennellä etänä kotikoneelta käsin, sekin onnistuu! Järjestämme vuosittain myös reissun etelän aurinkoon, jossa työskennellään etänä yhteisessä villassa – iltaisin viihdytään ja vietetään yhdessä aikaa.

MarkkinointiAkatemia Espanja
MarkkinointiAkatemia kakku

Erilaiset hyvinvointibonukset

Meillä uskotaan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, joten olemme kehittäneet erilaisia hyvinvointibonuksia. Hyvän Olon Akatemia tukee työntekijöidemme mahdollisuuksia irrottautua työstään ja niissä onnistuttuaan he saavat rahallisen bonuksen.

Meillä pääset näkemään nopeasti kasvavan yrityksen kehittymistä ja voit myös itse osallistua oman ammattitaitosi kautta koko yrityksen kehittämiseen. Palkitsemme mainioista työsuorituksista kuukausittain parhaat työntekijät ja vaikuttajat!

Työsuhde-etumme

Lakisääteistä laajempi terveydenhuolto

Virvokkeita ja hedelmiä toimistolla

Lounasedut

Liikuntaedut

Jatkuva koulutus

Myyjien mentorointi

Yhteisomaisuus

Kulttuuriedut

Palkitsemisjärjestelmä

Etätyöt etelässä vuosittain

Perhe-edut

Hyvinvointibonukset

Kansainvälisestikin korkeatasoinen digimarkkinoinnin osaaminen ja vauhdilla kasvava asiantuntijoiden joukko tarjoaa loistavat puitteet kehittää omaa osaamistasi huippuunsa. Tule mukaan porukkaan!

 

takaisin ylös