Miksi MarkkinointiAkatemia?

Olemme koulineet MarkkinointiAkatemiasta parhaan työpaikan niille, jotka jakavat samat arvot kuin me. Oletko sinä meille sopiva tyyppi? Tule meille töihin, jos…

Tahdot, että sinua kuunnellaan

Kaikilla MarkkinointiAkatemian työntekijöillä eli lyhyemmin makkilaisilla on mahdollisuus vaikuttaa toimintatapoihin, työntekijäetuihin ja yhteiseen hyvinvointiin. Kun jokin yrityksen toimintaan liittyvä idea tai kysymys polttelee aivoja, on toimitusjohtajan ovi avoinna. Tuli ajatus sitten pitkään talossa olleelta konkarilta tai edellisviikolla aloittaneelta kaverilta, se otetaan tosissaan. Jotta kaikkien ääntä varmasti kuullaan, järjestämme kuukausittain kehityspalavereita, joissa poistutaan mukavuusalueelta ja sotketaan eri osastojen porukkaa jumppaamaan yritystä yhdessä paremmaksi.

Tahdot olla paras versio itsestäsi

Meillä kehität ensisijaisesti itseäsi (ja siinä samalla myös yritystä). Saat meillä vähintään perustiedot digitaalisesta markkinoinnista, minkä jälkeen voit laajentaa omaa osaamistasi sinne, minne haluat. Web-analytiikka, rekrytointi, HR, käyttöliittymäsuunnittelu, somemarkkinointi – valitse oma mielenkiinnonkohteesi ja ala luukuttaa! Sitä mukaa kun osaaminen kehittyy, myös roolit muuttuvat ja joustavat. Meillä on esimerkiksi siirrytty myynnistä koulutushommiin sekä hakumainonta- ja optimointitiimiin ja optimointitiimistä esimiesasemaan.

Arvostat hyvää seuraa – sekä töissä että vapaa-ajalla

Makin virkistystoimikunta järjestää tasapuolisesti liikunnallista tekemistä, kulttuuririentoja ja vapaamuotoisia illanviettoja. Makkilaiset ovat osallistuneet muun muassa VR-workshopiin, viininmaistajaisiin ja Likkojen lenkille. Unohtaa ei sovi myöskään Ilves–Tappara-ottelua, josta kaikki selviytyivät kotiin ehjin nahoin (siitä huolimatta, että mukana oli molempien joukkueiden kannattajia). Kesäjuhlat ja pikkujoulut kuuluvat luonnollisesti firman vuosikalenteriin.

Tykkäät makeasta…

Meillä ollaan sitä mieltä, että elämästä täytyy nauttia – myös töissä. Talon tapana on juhlistaa työntekijöiden vakinaistamista ja muita merkkipäiviä herkuttelulla. Siksi toimiston keittiön pöydältä löytyy usein makeita yllätyksiä: kakkua, pullaa tai muuta naposteltavaa.

Kylläinen työntekijä on onnellinen työntekijä. Jotta homma ei mene pelkäksi pelkän pullan puputtamiseksi, tarjoamme kaikille lounasedun ja välipalaksi tuoreita hedelmiä. Toimiston keittiössä on aina tarjolla kahvia ja teetä sekä kylmää vissyä ja limsaa.

…tai haluat tukea terveellisiin elämäntapoihin

Makilla saat tehdä töitä sähköpöydän äärellä seisten (pakko ei ole – istuakin saa, ihan oman valinnan mukaan). Kerran viikossa järjestetään alakerran kuntokeskuksessa lounastreeni, johon jokaisella on vapaus osallistua (tai olla osallistumatta). Tampereen padel-hallilla on viikoittainen vakiovuoro Makin porukalle. Keittiön pöydältä – siitä kakkutarjottimen ja pullavadin vierestä – löytyy lisäravinteita ja vitamiineja, jotka pitävät lääkärin loitolla. Siltä varalta, että lääkäriin kaikesta huolimatta tulee asiaa, on firma järjestänyt lakisääteistä laajemman työterveyshuollon, joka takaa pääsyn myös fysioterapeutin ja erikoislääkärien vastaanotolle.

Olet sitä mieltä, että hyvä työ ansaitsee kiitoksen

Meillä palkitaan hyvästä työstä, oikeasta asenteesta ja siitä, että jaksaa tsempata ja jeesata kaveria. Kerran kuukaudessa parhaiten tehtävässään onnistuneet kruunataan Kuukauden myyntineuvottelijaksi ja Kuukauden työntekijäksi. Lisäksi työpäiviin tuodaan jännitystä erilaisilla kilpailuilla. Esimerkiksi keväällä 2018 järjestimme Onnenpyörä-henkisen skaban, joka huipentui itse Janne Porkan vetämään finaaliin.

Tahdot nähdä maailmaa

MarkkinointiAkatemia tarjoaa koko henkilöstölle joka syksy mahdollisuuden työskennellä etänä ulkomailla. Firma kustantaa majoituksen, työtilan ja välineet. Etätyökohde valitaan vuosittain erikseen. Tähän asti olemme suosineet lämpimiä kohteita: Vuonna 2017 etätyöpaikaksi valittiin Espanjan Marbella, jossa työntekijät majoittuivat ylelliseen villaan ja virittelivät aamuisin etätyöpisteensä uima-altaan reunalle. Myös syksyllä 2018 suuntaamme etätöihin Espanjan lämpöön; tällä kertaa majapaikaksi valittiin Fuengirolassa sijaitseva villa.

Työsuhde-etumme kiinnostavat

Lakisääteistä laajempi terveydenhuolto

Virvokkeita ja hedelmiä toimistolla

Lounasedut

Liikuntaedut

Palkitsemisjärjestelmä

Kulttuuriedut

Mentoritoiminta

Yhteisomaisuus

Etätyöt etelässä vuosittain

KoulutusAkatemia

Perhe-edut

Hyvinvointibonukset

Kolahtiko? Tee se, mitä olet todennäköisesti miettinyt jo jonkin aikaa – ota jalka pois jarrulta ja vaihda työpaikkaa. Jätä hakemus nyt!

 

takaisin ylös