Tiedotteet

Tältä sivulta löydät asiakkaillemme suunnatut tiedotteet ajankohtaisista aiheista.

Vauhdilla kasvava MarkkinointiAkatemia on ostanut yhden Suomen parhaista WordPress-toimistoista: 12 vuotta toiminut turkulainen Aucor tuo lisää osaamista sivustokehitykseen ja palvelumuotoiluun. Jatkossa MarkkinointiAkatemia on yksi Suomen suurimpia WordPress-toteuttajia.

Vuonna 2007 perustettu Aucor on kasvanut tasaisesti toimintansa aikana ja se on tunnettu korkeatasoisesta tekemisestä. Yritys on toteuttanut tuhansia projekteja ja sen asiakkaina on Suomen suurimpia yrityksiä ja brändejä.

Lue tiedote yrityskauposta!

MarkkinointiAkatemia on tänä vuonna Kasvu Openin yksi pääyhteistyökumppaneista. Kasvu Open on kaikille pk-yrityksille avoin sparrausohjelma, johon kuuluu vuosittain 450 ja heidän verkostoon kuuluu yli 900 Suomen liike-elämän asiantuntijaa.

Kasvu Openin tarkoitus on edistää yrityksen kasvua ja liiketoiminnan kehittämistä. Kasvu Open huipentuu lokakuussa järjestettävään kaksipäiväiseen Karnevaaliin Jyväskylässä 23.10.-24.10.2019. Karnevaali kokoaa saman katon alle kaikki lupaavimmat kasvuyritykset ja laajan verkoston.

Lue tiedote kumppanuudesta!

Päätimme tänä vuonna perinteisten joululahjatervehdysten sijaan tehdä lahjoituksen Syöpäsäätiölle. Lahjoitusvaroilla tuetaan kotimaista syöpätutkimusta sekä ylläpidetään neuvontapuhelinta, joka tarjoaa tukea ja tietoa potilaille ja heidän läheisilleen.

MarkkinointiAkatemian porukka toivottaa sydämellistä joulua kaikille!

MarkkinointiAkatemia on valittu Pirkanmaan Vuoden työnantaja 2018 -kilpailun finaaliin! Valinnat tehdään työntekijöiden tai yhteistyökumppanien ilmiantojen perusteella, joten sitä suurempi kunnia olla yhtenä finalisteista.

MarkkinointiAkatemia on perustamisvuodestaan 2013 kasvanut voimakkaasti ja onkin ollut markkinoinnin ja digitaalisen markkinoinnin saralla yksi voimakkaimmin kasvavista yrityksistä niin Suomessa kuin Pohjoismaissa. Nyt MarkkinointiAkatemia on valmis seuraavaan vaiheeseen kasvaa Suomen suurimmaksi digitaalisen markkinoinnin toteuttajaksi ja ottaa Adelis Equity Partnersin kumppanikseen.

MarkkinointiAkatemian toimitusjohtaja Mikko Pulkkila uudesta kumppanista: ”Onkin luonnollista, että jatkamme kohti tavoitettamme olla Suomen suurin digitaalisen markkinoinnin toimija, ja tämä tapahtuu Adeliksen avulla. Adelis tuo mukanaan toimialaosaamista ja vahvan verkoston sekä omaa menestyksekkään kokemuksen yritysten kehittämisestä niin Pohjoismaissa kuin Suomessa”.

Lue lisää blogistamme.

takaisin ylös