Tiedotteet

Tältä sivulta löydät asiakkaillemme suunnatut tiedotteet ajankohtaisista aiheista.

Päätimme tänä vuonna perinteisten joululahjatervehdysten sijaan tehdä lahjoituksen Syöpäsäätiölle. Lahjoitusvaroilla tuetaan kotimaista syöpätutkimusta sekä ylläpidetään neuvontapuhelinta, joka tarjoaa tukea ja tietoa potilaille ja heidän läheisilleen.

MarkkinointiAkatemian porukka toivottaa sydämellistä joulua kaikille!

MarkkinointiAkatemia on valittu Pirkanmaan Vuoden työnantaja 2018 -kilpailun finaaliin! Valinnat tehdään työntekijöiden tai yhteistyökumppanien ilmiantojen perusteella, joten sitä suurempi kunnia olla yhtenä finalisteista.

MarkkinointiAkatemia on perustamisvuodestaan 2013 kasvanut voimakkaasti ja onkin ollut markkinoinnin ja digitaalisen markkinoinnin saralla yksi voimakkaimmin kasvavista yrityksistä niin Suomessa kuin Pohjoismaissa. Nyt MarkkinointiAkatemia on valmis seuraavaan vaiheeseen kasvaa Suomen suurimmaksi digitaalisen markkinoinnin toteuttajaksi ja ottaa Adelis Equity Partnersin kumppanikseen.

MarkkinointiAkatemian toimitusjohtaja Mikko Pulkkila uudesta kumppanista: ”Onkin luonnollista, että jatkamme kohti tavoitettamme olla Suomen suurin digitaalisen markkinoinnin toimija, ja tämä tapahtuu Adeliksen avulla. Adelis tuo mukanaan toimialaosaamista ja vahvan verkoston sekä omaa menestyksekkään kokemuksen yritysten kehittämisestä niin Pohjoismaissa kuin Suomessa”.

Lue lisää blogistamme.

Elokuusta 2017 asti toiminut MarkkinointiAkatemian Turun toimipiste on muuttanut 6.2.2018 suurempiin tiloihin.

Toimipiste palvelee jatkossa osoitteessa Ratapihankatu 53 B, 20100 Turku.

MarkkinointiAkatemian uudet kotisivut on nyt julkaistu. Edellinen sivusto oli peräisin vuodelta 2013 ja sekä ilmeensä että teknologiansa puolesta vanhentunut. Myös sisällön puolesta vanha sivusto oli suppea. Nämä ongelmat on uuden sivuston myötä korjattu.

Myös muutoin sivusto on tehty vastaamaan nykyajan haasteisiin ja asiakkaidemme tarpeisiin: sivuston ilme on raikas ja nykyaikainen, ja sitä on helppo käyttää niin mobiilissa kuin pöytäkoneella. Sivuston rakenne ja sisältö on suunniteltu ennen kaikkea asiakkaidemme tietotarpeita silmällä pitäen.

Sivustoa tullaan täydentämään jatkuvasti asiakastarinoiden ja blogin osalta. Tervetuloa tutustumaan kotisivuihimme!

takaisin ylös