MAK Masters golfturnaus

Ensimmäinen MAK Master golfturnaus pelattiin tuulisessa ja koleassa säässä –Sateelta kuitenkin vältyttiin! Pickala Golfin
Park-kenttä oli pitkään kestäneistä hellejaksoista huolimatta hyvässä kunnossa.

MAK Mastersissa tehtiin kovaa tulosta –talven golf-harjoittelu näkyi. Jaetulle ensimmäiselle sijalle 40 bogeypisteellä ylsi Juha Wallenius yhdessä Timo Käenniemen kanssa. Timo kuitenkin vei kokonaiskilpailun voiton paremman tasoituksensa turvin. Joukkueiden välisen kilpailun voitti Kalle Lehdonmäki, Vesa Pussinen, Timo Saikkonen ja Juha Wallenius. Onnea voittajille!

Päivän aikana oli myös erinäisiä erikoiskilpailuja. Näistä mainittakoon pisin draivi -kilpailu, jonka voiton vei MarkkinointiAkatemian Mikko Ollikainen. Allekirjoittanut jäi niukasti toiselle sijalle ja epäilee Mikon lyöneen draivinsa kovaan myötätuuleen.

Kiitoksia kaikille osallistujille, Pickala Golfille ja tapahtuman yhteistyöyrityksille: jalkapalloseura Tampereen Ilvekselle, golfpalvelu Supergolfille, Finnsafetylle ja High Peakille.

Tervetuloa ensi vuonna uudelleen!

Joonas opiskelee töiden ohella kauppatieteiden maisteriksi. Joonaksella on golf-uraa takana jo 12 vuotta, mutta pelailu on jäänyt valitettavan vähälle viimeisimpien vuosien aikana. Joonas on kuitenkin innolla mukana jokaisessa mahdollisessa golf-tapahtumassa.

takaisin ylös