Lisää digibörsää todistettavasti toimivan digimarkkinoinnin avulla

Digillä uusia kävijöitä liigapeleihin

MarkkinointiAkatemia aloitti yhteistyön Tapparan kanssa vuoden 2019 alkupuolella. Tappara etsi ammattitaitoista kumppania löytämään enemmän uusia asiakkaita matseihin ja erityisesti mainonnan tulosten kattava mitattavuus ja raportointi oli yhteistyön edellytyksenä. MarkkinointiAkatemia valikoitui Tapparan kumppaniksi suositusten kautta.

Uusia asiakkaita lähdettiin tavoittelemaan Facebook- ja Instagram-mainonnalla luomalla Tapparan aikaisempiin mainoksiin reagoineista samankaltainen peiliyleisö Facebookin algoritmin avustuksella. Tulokset puolen vuoden ajalta ovat olleet mainioita: uusien asiakkaiden kohderyhmästä on tullut yhteensä 828 ostotapahtumaa. Mainostuotto on ollut keskimäärin 13,7-kertainen ja parhaimmillaan jopa 36,7-kertainen!

”Parasta tässä yhteistyössä on se, että meidän ei tarvitse ylläpitää näitä kampanjoita, vaikka toki tuloksia seurataan ja käydään läpi yhdessä. Me tunnistetaan se, että ilman yhteistyötä tulos olisi todennäköisesti huonompi ja me nähdään, että yhteistyöstä on ehdottomasti tulevaisuudessa myös hyötyä”, Tapparan myynti- ja markkinointijohtaja Aki Holma ja myynti- ja kehityspäällikkö Aki Hautamäki kuvailevat yhteistyön tuloksia.

Lue koko asiakastarina Tapparan ja MarkkinointiAkatemian yhteistyöstä!

MarkkinointiAkatemian missio: kasvattaa asiakkaan tulosta todistettavasti toimivan digimarkkinoinnin avulla

Meillä mikään ei perustu mutuun, markkinoinnin toimenpiteiden tavoitteet sidotaan tiukasti liiketoiminnan strategiaan ja tavoitteisiin. Meillä on yksi ainoa missio: kasvattaa yrityksesi tulosta todistettavasti toimivan digimarkkinoinnin avulla.

Perustamisensa jälkeen MarkkinointiAkatemia on kasvanut jo toista sataa henkilöä työllistäväksi yritykseksi. Meille tärkeintä on löytää oikeat työkalut ja markkinoinnin kanavat saavuttamaan tavoitteesi, oli se siten tuloksellinen mainonta eri digikanavissa, kattava Google-näkyvyys tai esimerkiksi laadukkaat ja selkeät verkkosivut. Oikeiden asioiden mittaaminen, datan hyödyntäminen mainonnan ohjaamisessa ja optimoinnissa sekä koneoppimisen valjastaminen tehokkaampaan mainontaan ovat asiantuntijoidemme ydinosaamista.

Kun kaipaat luottokumppania painamaan digilättyä pönttöön, jätä yhteydenottopyyntö ja sparraillaan yhdessä lisää!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
takaisin ylös