3 steppiä verkkokaupan myynnin maksimointiin!

Koska kysyntä ja asiakkaan ostopolku ovat siirtyneet digitalisaation myötä entistä vahvempana verkkoon, on erityisesti verkkokauppojen kannalta olennaista, että ne osuvat asiakkaiden digikiikareiden tähystimeen. Ihmiset ovat  nimittäin taipuvaisia tekemään ostoksen sieltä, mistä se löytyy heille mahdollisimman vaivatta ja ostaminen tapahtuu helposti.

Lataa ilmainen verkkokauppa-opas!

Verkkokauppa ei tule enää tulevaisuudessa olemaan pelkkä palvelun jatke kivijalkakauppojen rinnalla, vaan keskeinen osa liiketoimintaa yhä useammalla toimialalla. Tästä johtuen ei ole enää valintakysymys, onko verkossa vai ei – asiakkaat nimittäin ovat jo siellä.

Miten rakennat laadukkaan verkkokaupan; väsymättömän myyntikoneen, joka tahkoaa ostoja yrityksellesi vuorokauden ympäri?

Tämän oppaan avulla ymmärrät:

  • Mitkä asiat luovat laadukkaan perustan verkkokaupalle
  • Miten teet datalähtöistä verkkokaupan markkinointia
  • Miten ohjaat aktiivisesti uusia kävijöitä verkkokauppaasi shoppailemaan tuotteitasi, sekä palautat jo sinulta ostaneet uudelleen tekemään ostoksia.

Lataamalla oppaan liityt samalla MarkkinointiAkatemian uutiskirjelistalle, josta voit halutessasi poistua koska tahansa. Uutiskirjeessä saat sähköpostiisi tiedon uusimmista blogiteksteistämme, sekä kerromme sinulle ajankohtaisista aiheista, kuten tuotteidemme kampanjatarjouksista ja tapahtumistamme.

Lataa ilmainen opas jättämällä yhteystiedot

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
takaisin ylös