Google Ads -hakukonemainonta on ylivertainen tapa tavoittaa ostopolun eri vaiheissa olevat asiakkaat!

Suomessa tehdään 50 miljoonaa Google-hakua joka päivä, 10 hakua per suomalainen. Ihmiset tekevät päivittäin arkipäivän hankintoja suoraan verkossa, jolloin yritys, joka ei ole asiakkaan saatavana, jää armotta pois kilpailusta. Käytännössä tämä vaikuttaa myyntiisi siten, että 90 % ostajista päätyy kilpailijoidesi verkkopalveluihin niiden tuotteidesi osalta, joiden hakutulokset löytyvät Googlessa paikalta 11 tai pidemmältä. Google Ads -hakumainonta on ohituskaista hakutulosten kärkeen ja toimii siten, että maksetut hakutulokset näytetään paikoilla 1-3.

Lataa ilmainen Google Ads -hakukonemainonnan opas!

Kysynnän siirtyessä yhä enemmän verkkopainoitteiseksi, on yritysten näkökulmasta elintärkeää osua asiakkaiden digitähystimien alle. Google-mainonta on loistava ohituskaista hakutulosten kärkeen ja oikein tehtynä saat mainontaan sijoitetut eurosi moninkertaisina takaisin.

Tässä oppaassa pohditaan mm:

  • Google Ads -hakukonemainonnan merkitystä
  • Miten Googlen algoritmit toimivat
  • 9 askelta, joiden avulla saat Google Ads -hakukonemainontasi tuottamaan
  • Miten valjastat markkinointianalytiikan ohjaamaan päätöksentekoasi.

Lataamalla oppaan liityt samalla MarkkinointiAkatemian uutiskirjelistalle, josta voit halutessasi poistua koska tahansa. Uutiskirjeessä saat sähköpostiisi tiedon uusimmista blogiteksteistämme, sekä kerromme sinulle ajankohtaisista aiheista, kuten tuotteidemme kampanjatarjouksista ja tapahtumistamme.

Lataa ilmainen opas jättämällä yhteystiedot

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
takaisin ylös