Hakusanamainonta on yksi digimarkkinoinnin tehokkain tapa saada lisää liikennettä verkkosivuillesi ja kasvattaa myyntiäsi!

Tiesitkö, että yli 80 % suomalaisista etsii tietoa ja tuotteita ensimmäisenä Googlesta? Hakukoneiden käyttäjät suosivat lähes poikkeuksetta ensimmäisinä näkyviä hakutuloksia, joita on helppo ja vaivaton klikata.

Hakusanamainonnalla tavoitat ne ihmiset, jotka etsivät tietoa yrityksesi tuotteista ja palveluista, sijainnista, aukioloajoista tai esimerkiksi vertailevat tuotteiden hintoja. Hakusanamainokset ohjaavat ostoa harkitsevat asiakkaat suoraan verkkosivuillesi.

Lataa ilmainen hakusanamainonnan opas!

Hakusanamainonnan avulla

  • Luot kustannustehokkaita mainoskampanjoita. Mainoksen näyttäminen ei maksa sinulle mitään, maksat ainoastaan klikkauksista!
  • Voit kohdistaa mainonnan käyttäjille, jotka jo harkitsevat ostoa
  • Nappaat potentiaaliset vierailemaan sivustollasi, ja siten kasvatat myyntiä
  • Pystyt mittaamaan tarkasti mainonnan tuloksia

Hakusanamainonta voi olla äärimmäisen toimiva mainonnan muoto, mutta huonosti toteutettu hakusanamainonta on ainoastaan ikävä kulu yritykselle. Lataa ilmainen hakusanamainonna opas,  jonka avulla teet itse tehokkaampaa hakusanamainontaa!

Lataamalla oppaan liityt samalla MarkkinointiAkatemian uutiskirjelistalle, josta voit halutessasi poistua koska tahansa. Uutiskirjeessä saat sähköpostiisi tiedon uusimmista blogiteksteistämme, sekä kerromme sinulle ajankohtaisista aiheista, kuten tuotteidemme kampanjatarjouksista ja tapahtumistamme.

Lataa ilmainen opas jättämällä yhteystiedot

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
takaisin ylös