Digitaalinen markkinointi olennainen osa yrityksen markkinointistrategiaa

Ihmisten kulutuskäyttäytyminen on ollut pitkään murroksessa ja kiihtyy yhä enemmän verkkopainotteiseksi. Yritysten on pakko näkyä ja olla asiakkaiden tavoitettavissa digitaalisissa ympäristöissä. Kun verkkonäkyvyytesi on vahva, asiakkaat ensinnäkin löytävät sinut ja voivat vertailla hintoja sekä tuotteiden saatavuutta.

Asiakkaan digitaalisen ostopolun tukeminen on jokaiselle yritykselle tärkeää, jotta asiakasta voidaan ohjata verkossa kohti haluttua lopputulosta – oli se sitten ostos tai esimerkiksi tarjouspyynnön jättäminen.

Lataa ilmainen Digimarkkinoinnin ABC -opas!

Tässä oppaassa kerrotaan, miten johdatat asiakasta ostopolulla hyödyntäen relevantteja digimarkkinoinnin kanavia oikea-aikaisesti. Syvennymme markkinoinnin kokonaisuuden hallintaan, sekä miten hyödynnät analytiikkaa mainonnan ohjaamisessa.

Lataamalla oppaan liityt samalla MarkkinointiAkatemian uutiskirjelistalle, josta voit halutessasi poistua koska tahansa. Uutiskirjeessä saat sähköpostiisi tiedon uusimmista blogiteksteistämme, sekä kerromme sinulle ajankohtaisista aiheista, kuten tuotteidemme kampanjatarjouksista ja tapahtumistamme.

Lataa ilmainen opas jättämällä yhteystiedot

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
takaisin ylös