Kotisivut yritykselle – Myyntimies, joka ei koskaan nuku

Kotisivut ovat tänä päivänä jokaiselle yritykselle käytännössä välttämättömyys. Tietoa erilaisista palveluista ja tuotteista ei etsitä enää puhelinluettelosta tai postimyyntikatalogista, vaan verkosta. Hyvin rakennettu verkkosivusto on asiakaspalvelun jatke, jonka avulla asiakas löytää tarvitsemansa tiedot helposti.

Omat kotisivut ovat kuin yrityksen aktiivisin myyntimies, joka ei nuku koskaan, vaan tapaa joka päivä valtavan määrän potentiaalisia asiakkaita. Miltä sinun myyntimiehesi näyttää? Onko hän siisti ja edustava? Kertooko hän tarjonnastanne selkeästi ja asiakkaalle ymmärrettävällä kielellä? Onko asiakkaan helppo löytää hänet, vai onko hän vetäytynyt verkkomaailman peräkammariin ja lukinnut oven perässään?

Jos myyntimiehesi ulkoasu hehkuu 90-lukua ja kieltäytyy sitkeästi palvelemasta asiakkaitasi mobiilissa, on jo korkea aika uudistaa yrityksesi kotisivut.

Kotisivut MarkkinointiAkatemialta – Kaikki, mitä tarvitset

MarkkinointiAkatemialla kunkin sivustoprojektin parissa työskentelee kolme henkilöä: sisällöntuottaja, graafikko ja web-kehittäjä. Tämä tiimi huolehtii siitä, että sivusto vastaa sekä visuaalisesti, teknisesti että sisällön puolesta nykyajan asettamiin vaatimuksiin. Sivustoprojektimme käynnistyvät tyypillisesti sisällöntuotannolla, etenevät sen jälkeen ulkoasun suunnitteluun ja viimeiseksi tekniseen toteutukseen.

Sisällöntuottaja jäsentelee tiedon ja huolehtii hakukonenäkyvyydestä

Sisällöntuottaja kiinnittää erityistä huomiota myyntinäkökulmaan ja siihen, että yrityksen tarjonnasta kerrotaan tarpeeksi kattavasti ja selkeästi. Kattavammissa sisällöntuotantopaketeissamme painotetaan lisäksi hakukonenäkyvyyttä. Sisällöntuottajamme pitää huolen siitä, ettet joudu painimaan kielioppisääntöjen parissa tai kärvistelemään valkoisen paperin kammon kourissa. Lisäksi sisällöntuottaja osaa kertoa toiminnastasi asiakkaille ymmärrettävällä kielellä ja tuoda asiakkaidesi ostopäätökseen vaikuttavat seikat esille selkeästi ja havainnollisesti.

Graafikkomme varmistaa, että kotisivusi ovat selkeät ja helppokäyttöiset

Graafikko keskittyy työssään selkeyteen ja visuaaliseen vaikuttavuuteen. Verkkosivustojen suunnitteluun erikoistunut graafikkomme osaa huomioida työssään myös käytettävyyden, johon printtigraafikot eivät aina osaa kiinnittää huomiota. Mikäli yrityksellänne on graafinen ohjeisto, noudatamme mielellämme sitä ulkoasun suunnittelussa. Ulkoasu voidaan kuitenkin rakentaa myös täysin puhtaalta pöydältä.

Mobiiliresponsiivinen ja helposti päivitettävä sivusto WordPress-järjestelmällä

Teknisessä toteutuksessa painotamme ennen kaikkea sivuston toimintavarmuutta ja helppokäyttöisyyttä. Sivusto, joka ei skaalaudu mobiililaitteisiin ja jonka selaaminen on vaikeaa, on omiaan herättämään teidän asiakkaissanne vain ärtymystä. Siksi panostamme selkeisiin ja teknisesti suoraviivaisiin sivustoihin, joiden jatkokehittäminen käy mutkattomasti.

Rakennamme kotisivut WordPressillä, joka on maailman suosituin sisällönhallintajärjestelmä. WordPressillä sivuston sisältöjen päivittäminen onnistuu selaimella ja on yhtä helppoa kuin sähköpostin käyttö. Et siis tarvitse sisältöjen päivittämiseen erillisiä ohjelmia tai koodausosaamista. WordPress ei vaadi myöskään kielitaitoa, sillä sisällönhallinta on saatavilla suomenkielisenä. Toteutammekin uudet kotisivusi oletusarvoisesti siten, että sisällönhallinta toimii suomeksi.

Kotisivujen julkaisun jälkeen?

Pelottaako sivuston julkaisun jälkeinen aika? Miten sivustoa päivitetään? Kenen puoleen käännyt mahdollisissa ongelmatilanteissa? Ei huolta – tarjoamme sivuston julkaisun jälkeen sille turvallisen kodin. Hosting++-palvelumme sisältää sivuston sisältää maksuttoman käyttötuen sivustoon ja sähköpostiin sekä tietyn määrän päivityksiä vuosittain. Lisäksi voitte itse päivittää sivuston tekstisisältöjä. Tämä käy helposti: päivittäminen ei ole sen vaikeampaa kuin sähköpostin käyttäminen.

Tiesitkö? Huomioimme hakukoneoptimoinnin lainalaisuudet kotisivujen suunnittelun ja toteuttamisen jokaisessa vaiheessa. Parhaat tulokset sivuston näkyvyydessä ja käytettävyydessä kuitenkin saavutetaan silloin, kun kotisivujen kehitystä jatketaan edelleen julkaisun jälkeen. Lue lisää hakukoneoptimoinnista ja konversio-optimoinnista!

Olisiko jo aika uusia yrityksen kotisivut?

Vaihe 1 / 7

  • Aloita testi klikkaamalla seuraava.
takaisin ylös