Koronaviruksen aiheuttama poikkeustilanne: Apua yrityksille digimarkkinoinnin asiantuntijoilta

Maailmaa ravistellut koronavirus vaatii yrityksiltä luovuutta ja uusia aluevaltauksia. Verkossa vietetään aikaa enemmän kuin koskaan, jolloin yritysten on tärkeää tavoittaa asiakkaat digitaalisissa ympäristöissä, viestiä muuttuneista ja uusista palveluista sekä siirtää bisnes tai sen tietyt osa-alueet mahdollisuuksien mukaan verkkoon.

Tarjoamme apua haastavaan tilanteeseen markkinoinnin asiantuntijalta

Useat yritykset kaipaavat asiantuntijan neuvoja toiminnan mahdollisimman hyvään ylläpitämiseen huolimatta vaikeasta tilanteesta. Haluammekin kantaa myös oman kortemme kekoon ja tarjota apua sparrailuun ja ideointiin: voit varata nyt n. tunnin mittaisen konsultaation MarkkinointiAkatemian digimarkkinoinnin asiantuntijalta veloituksetta! Asiantuntijamme selvittää poikkeustilanteen aiheuttamat pullonkaulat, etsii niihin tarvittavat ratkaisut sekä ideoi yhdessä kanssasi miten liiketoimintaasi voitaisiin mahdollisuuksien mukaan laajentaa.

Konsultaatiossa voit valita haluatko

  •  Selkeät stepit ja toimenpide-ehdotukset itse toteutettaviin digimarkkinoinnin toimenpiteisiin
  •  Selkeät toimenpide-ehdotukset ja digimarkkinoinnin palvelut, jotka toteutamme sinulle puolestasi, kun haluat ulkoistaa markkinointisi ammattilaiselle.

Yleisimmät kysymykset ja haasteet – näihin ja muihin pohdintoihin apua asiantuntijaltamme

Miten perustan verkkokaupan mahdollisimman nopeasti?

Usean yrityspäättäjän mielessä on kysymys siitä, miten voin perustaa yritykselleni verkkokaupan ja mahdollisimman nopeasti. Valitettavasti laadukasta verkkokauppaa ei saa vartissa pystyyn, mutta olemme kehittäneet ratkaisun, jolla voimme rakentaa kevyen, mutta laadukkaan verkkokaupan tavallista nopeammalla aikataululla.

Miten maksimoin olemassaolevan verkkokaupan myynnin?

Verkossa vietetään nyt huomattavasti enemmän aikaa, joten verkkokauppiaille tämä on mahdollisuus tavoittaa niin olemassaolevat asiakkaat kuin uuttakin asiakaskuntaa. Verkkokaupan löydettävyys, mainonnan kohdentaminen oikealle kohderyhmälle, sekä ostotapahtuman tekeminen mahdollisimman helpoksi ovat verkkokaupan markkinoinnissa avainasemassa. Konsultaatiossa asiantuntijamme selvittää yrityksellesi parhaimmat keinot maksimoida verkkokauppasi myynti.

Miten siirrän bisnekseni verkkoon mahdollisimman nopeasti?

Bisneksen tai sen tiettyjen osa-alueiden siirtäminen verkkoon ei välttämättä vaadi verkkokauppaa. Kivijalkaliikkeen ammattimaisen palvelun voi siirtää verkkoon esimerkiksi erilaisten chatbotien avulla tai valjastamalla yrityksen henkilökuntaa palvelemaan asiakkaita normaaliin tapaan Instagramin tai Facebookin postilaatikoissa. Esimerkiksi asuntonäyttöjä, jumppatunteja ja koulutustilaisuuksia on pidetty live streamin välityksellä, joten mahdollisuuksia on monia, asiantuntijamme auttaa niiden selvittämisessä.

Palveluani ei voi siirtää verkkoon, miten voin laajentaa palveluntarjontaani?

Vaikkakin edellä mainitut toimenpiteet kannattaa selvittää huolellisesti ja mahdollisuuksien mukaan palvella asiakkaita digitaalisessa ympäristössä, ei kaikkia palveluita yksinkertaisesti voi siirtää verkkoon, sillä se ei ratkaise esimerkiksi palvelualojen problematiikkaa.  

Palvelutarjonnan laajentaminen voi olla tähän ratkaisu: voisiko ravintolayrittäjä myydä raaka-aineitaan, reseptejään valmistusohjevideoineen asiakkailleen? Voisiko autojen huoltoja tarjoava yritys noutaa ja palauttaa huolletun auton asiakkaalle kotipihaan? Asiantuntijaltamme saat ideoita uusiin aluevaltauksiin, mutta ennen kaikkea myös ohjeet, miten uudet palvelusi tavoittavat asiakkaasi verkossa mahdollisimman tehokkaasti.

Näihin kysymyksiin ja mihin tahansa mieltäsi askarruttavaan asiaan saat asiantuntijaltamme sparrailuapua.

Jätä viesti yhteydenottolomakeella ja asiantuntijamme on sinuun yhteydessä.

Jos toivot soittoa tiettyyn aikaan, mainitsethan siitä viestin yhteydessä. Voit halutessasi kertoa viestissä ongelman, johon kaipaat ratkaisua ja lyhyen kuvauksen liiketoiminnastasi. Pidetään yhdessä bisnekset rullaamassa!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
takaisin ylös