Huippumyyjiä Tampereelle tai Turkuun

Tule meille huippumyyjäksi!

Markkinoinnin kenttä on muuttunut ja edelleen muuttuu jatkuvasti. Tuloksellisen digimarkkinoinnin avulla yrityksillä on mahdollisuus pysyä mukana kilpailussa; kukapa ei olisi joskus hakenut Googlesta tietoa tarvitsemastaan palvelusta, tai harmitellut, kun jonkun kiinnostavan yrityksen kotisivut olivatkin niin huonot, ettei toivottua lisätietoa löytynyt. MarkkinointiAkatemialla on Suomessa noin 2500 yritysasiakasta, aina yksinyrittäjistä isoihin valtakunnallisiin yrityksiin.

MarkkinointiAkatemialla toimit myynnin ammattilaisena, vastaat omasta myyntiprosessistasi ja kehityt digitaalisen markkinoinnin asiantuntijaksi. Toteutat myyntistrategiaamme neuvottelemalla menestyksekkäästi uusista yritysasiakkuuksista, kasvattaen liiketoimintaamme Suomessa. Jos sinulta löytyy jo kokemusta digimarkkinoinnista tai sen jostakin osa-alueesta, se on erinomainen lisäarvo, mutta perehdytämme ja koulutamme sinut joka tapauksessa digimarkkinoinnin saloihin.

Tehtäviisi kuuluu uusien potentiaalisten asiakkaiden prospektointi, neuvottelujen käyminen puhelimitse ja tarvittaessa tapaamisilla yritysten päätöksentekijöiden kanssa, sekä asiakkaan tarpeiden selvittäminen ja niihin oikeiden ratkaisukokonaisuuksien löytäminen. Lisäksi huolehdit omista asiakkaistasi: käyt läpi heidän markkinoinnin tuloksiaan ja selvität heidän lisätarpeitaan, jotta pystyt myymään heille jatkosopimuksia sekä uusia, laajempia ratkaisuja liiketoiminnan kasvun tueksi. Autat asiakkaita hyvinkin erilaisten markkinointitarpeiden ratkaisemisessa ja salkussasi on tätä varten lähes 60 erilaista ratkaisua. Tukenasi on kokenut myyntijohtaja, oma myyntitiimi sekä kollegat eri tiimeistä.

Toivomme sinulta:
• Aiempi myyntikokemus (erityisesti B2B-kokemus)
• Kunnianhimo, tavoitteellisuus ja paineensietokyky – olet valmis tekemään kovasti töitä saavuttaaksesi tavoitteesi
• Tiimityöskentelytaito – jaksat innostaa ja tsempata myös kollegaa
• Vahvat neuvottelutaidot, sanavalmius sekä itsevarmuus keskustella yritysten päätöksentekijöiden kanssa
• Kiinnostus suomalaista yrityskenttää, erilaisia toimialoja ja yrityksiä kohtaan

Tarjoamme sinulle:
• Alan reiluimman palkitsemismallin – edellytykset myydä paljon ja tienata hyvin (yli vuoden meillä olleiden myyjien keskiansio 4660 e/kk, parhaiden myyjien vuosiansiot yli 100 000 e/v – ei palkkakattoa!)
• Mahdollisuuden rakentaa oma asiakassalkkusi omien kiinnostuksen kohteidesi pohjalta; salkkusi asiakkaisiin pääset tekemään sopimusten uusintoja ja palvelutarjonnan laajennuksia
• Alan kovimmat ammattilaiset toteuttamaan myymäsi ratkaisut asiakkaillesi, mikä luo parhaat edellytykset saada asiakkaillesi parhaita mahdollisia markkinoinnin tuloksia
• Runsaat ja monipuoliset työsuhde-edut (tutustu!)
• Avoimen ja keskustelevan organisaation, jossa on vahva osaamisen jakamisen kulttuuri, sekä jossa jokaisella on vapaus ja vastuu vaikuttaa
• Kattavan alkukoulutuksen sekä jatkuvaa ammattitaitoa ylläpitävää koulutusta
• Eturivin paikan kasvuyrityksen kyydissä

Uusien, isompien toimistotilojen myötä joukkoomme mahtuu nyt uusia huippumyyjiä. Ota siis yhteyttä ja vakuuta meidät osaamisestasi: myy itsesi meille!
Mittauta arvosi ja tule neuvottelemaan hinnasta, jolla saamme sinut mukaan huippuporukkaamme!

 

Lisätietoja antaa HR-koordinaattori Mirka Riikonen, p. 044 748 4340, sähköposti muotoa etunimi.sukunimi@markkinointiakatemia.fi

 

Täytä hakemus

  • Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostomuodot: pdf, zip.
    Voit liittää tähän hakemuksesi kannalta oleelliset dokumentit pdf:nä tai pakattuna zip-tiedostoksi. Yli 10 Mt:n tiedostot suosittelemme linkkaamaan esim. Dropboxista.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
takaisin ylös