Huippumyyjiä Tampereelle ja Turkuun

© Anssi Koskinen

Hei sinä myynnin ammattilainen tai myyntiin intohimoisesti suhtautuva tuoreempi tekijä!

Tiesitkö, että meillä MarkkinointiAkatemialla pääset osaksi Suomen nopeimmin kasvavaa digitaaliseen asiakashankintaan keskittyvää yritystä. Meillä on toimintaa nykyään jo kuudella paikkakunnalla – Tampereella, Turussa, Helsingissä, Hämeenlinnassa, Jyväskylässä ja Vaasassa.

Meillä kehitetään erilaisia koneoppimista hyödyntäviä ratkaisuja, mm. Google-mainontaan, sekä luodaan uudenlaisia tapoja hyödyntää dataa mitattavassa markkinoinnissa. Olemmekin muuttaneet asiakkaidemme hakukonemainontaan käyttämät eurot mainontatuotoksi (ROAS, Return On Ad Spend) keskimäärin 5,8 kertoimella, mikä tarkoittaa esimerkiksi 1000 euron mainosbudjetilla 5800 euron myyntiä. Tällaisia toimivia ratkaisuja, jotka oikeasti tuottavat asiakkaallesi hyötyä sinäkin haluat myydä, eikö vain? Meillä mainonnan asiakkaallesi toteuttavat Suomen parhaat digitaalisen asiakashankinnan ammattilaiset.

Myyjän tehtävänä on toimia yhteyshenkilönä asiakkaan ja toteutuksen asiantuntijoiden välillä, kehittää omaa asiakassalkkuaan asiakkaista asiakkuuksiksi ja siinä samalla tietysti saavuttaa omat tavoitteensa esimiesten ja työyhteisön tuella. Myyjien palkkamalli koostuu pohjapalkasta ja provisiosta, joka mahdollistaa myös taloudellisen menestymisen ilman tulotason ylärajaa – yli vuoden olleiden myyjien keskipalkka on 5003 euroa/kk. MarkkinointiAkatemialla on myös tarjolla työntekijöille todennäköisesti Suomen parhaat henkilöstöedut (tutustu!).

Vauhti on ollut tähän astikin kovaa, mutta vuonna 2020 meillä on vielä suurempia suunnitelmia. Kasvumme jatkuu sekä orgaanisesti että yritysostojen kautta, kohti koko konsernin Pohjoismaiden markkinajohtajuutta. Suomen toiminnoissa luvut vuonna 2020 ovat 14 miljoonaa ja 150 henkilöä, if you know what we mean. Haluatko olla mukana tässä kyydissä? Kukapa ei haluaisi!

Nyt äkkiä hakemusta sisään, niin kutsumme sinut jutulle.

Työ alkaa helmikuussa 2020.

Lisätietoja antaa Tampereen osalta henkilöstökoordinaattori Mirka Riikonen, p. 044 7484 340, ja Turussa aluemyyntijohtaja Keijo Laaksonen, p. 0500 954 741, sähköpostit muotoa etunimi.sukunimi@markkinointiakatemia.fi

Täytä hakemus

  • Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostomuodot: pdf, zip.
    Voit liittää tähän hakemuksesi kannalta oleelliset dokumentit pdf:nä tai pakattuna zip-tiedostoksi. Yli 10 Mt:n tiedostot suosittelemme linkkaamaan esim. Dropboxista.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
takaisin ylös