Hakukoneoptimoinnin (SEO) asiantuntija

MarkkinointiAkatemian mahtava asiantuntijaporukka kaipaa vahvistusta!

Asiakasmäärämme kasvaessa vauhdilla on markkinoinnin osaajille luvassa mielenkiintoisia ja haastavia, kansainvälisiäkin projekteja. Haluamme olla edelläkävijä digitaalisessa asiakashankinnassa, minkä johdosta meillä kehitetään aktiivisesti erilaisia työkaluja ja tekoälyratkaisuja, sekä luodaan uudenlaisia tapoja hyödyntää dataa mitattavassa markkinoinnissa.

Etsimme SEO-tiimiin hakukoneoptimoinnin kovan luokan asiantuntijaa – haluatko osaksi meidän tarinaa?

Oletko hakukoneoptimoinnin huippuammattilainen? Ymmärrätkö, miten hakukoneet toimivat, ja tiedät, miten parannetaan verkkosivujen orgaanista näkyvyyttä? Pystytkö tuottamaan ja optimoimaan hakukoneystävällisiä tekstisisältöjä?

Haluatko päästä toteuttamaan visioitasi alan kehittämisen suhteen työpaikassa, joka tarjoaa tähän resurssit ja mahdollisuudet?

Työtehtäviisi kuuluu:
 • Asiakasyritystemme sivustojen hakukoneoptimointi, sisältäen teknisiä optimointitoimenpiteitä sekä hakukoneystävällisten tekstisisältöjen tuottamista ja optimointia
 • Työskentely WordPress-, Magento-, Drupal- ja Joomla-alustojen parissa
 • Sivustojen auditoinnit ja avainsana-analyysit
 • Raportointi asiakkaille

Edellytämme sinulta ylläolevan osaamisen lisäksi ymmärrystä web-analytiikasta ja verkkosivujen kehittämisestä, Google Analytics-, Search Console- ja Tag Manager -työkalujen käytön hallintaa sekä kokemusta digitaalisesta markkinoinnista ja sen suunnittelusta.

Me tarjoamme sinulle:
 • Mahdollisuutta päästä hiomaan ammattitaitoasi vielä korkeampaan huippuunsa työskentelemällä muiden asiantuntijoiden kanssa. Meillä pääset näkemään nopeasti kasvavan yrityksen kehittymistä ja voit myös itse osallistua oman ammattitaitosi kautta koko yrityksen kehittämiseen.
 • Avoimen, kehitysorientoituneen ja viihtyisän työilmapiirin. Kaikilla työntekijöillämme on mahdollisuus vaikuttaa toimintatapoihin, työntekijäetuihin ja yhteiseen hyvinvointiin. Lisäksi meillä on aktiivinen virkistystoimikunta, joka järjestää säännöllisesti mukavaa yhteistä tekemistä, kuten liikunnallisia aktiviteetteja, kulttuuririentoja ja vapaamuotoisia illanviettoja.
 • Kiinnostavan ja kilpailukykyisen palkan. Olemme tottuneet rekrytoimaan huippuosaajia ja neuvottelemalla sopivan palkkausmallin löytäminen onkin meille tuttua.
 • Monipuoliset henkilöstöedut, kuten etätyömahdollisuuden (vuosittain myös etelän auringossa), lounas- ja liikuntaedut, laajan terveydenhuollon, hyvinvointibonukset – ja paljon muuta!
 • Uudet ja viihtyisät työtilat Tampereen keskustan tuntumassa. Työpaikkaolosuhteet ovat meillä huippuluokkaa: toimistolta löytyy paljon mukavaa puuhaa työskentelyn lomaan, mm. kiipeilyseinä, pingispöytä ja minigolf.

Erityisen liekeissä olemme tyypeistä, jotka haluavat kehittää itseään ja omaan työtään. Matala organisaatiorakenteemme takaa nopean tiedonkulun ja ketteryyden sekä asiakasprojekteissa että sisäisessä kehityksessä. Meidän porukkamme sopivat erityisen hyvin ihmiset, jotka ovat oma-aloitteisia ja oikeasti haluavat saavuttaa huipputason omassa tekemisessään.

Jos sinulla on kunnianhimoa toimia digitaalisen markkinoinnin huippuosaajana, niin MAK taitaa olla juuri oikea paikka sinulle.

Hae nyt, täytämme paikan heti sopivan tyypin löydettyämme.

 

Lisätietoja tehtävästä antavat henkilöstökoordinaattori Mirka Riikonen, p. 044 748 4340 tai palvelupäällikkö Karoliina Saarela, p. 040 768 1816, sähköpostit muotoa etunimi.sukunimi@markkinointiakatemia.fi

Täytä hakemus

 • Pudota tiedostot tähän tai
  Sallitut tiedostomuodot: pdf, zip.
  Voit liittää tähän hakemuksesi kannalta oleelliset dokumentit pdf:nä tai pakattuna zip-tiedostoksi. Yli 10 Mt:n tiedostot suosittelemme linkkaamaan esim. Dropboxista.
takaisin ylös