Hakukonemainonnan (SEM) asiantuntija

 

MarkkinointiaAkatemia on koonnut mahtavan asiantuntijaporukan, johon osaavien tekijöiden on nyt mahdollista päästä mukaan. Yrityksen asiakasmäärän kasvaessa vauhdilla on osaajille luvassa mielenkiintoisia ja kansainvälisestikin haastavia projekteja. Meillä on töissä hakukonemainonnan ja data-analytiikan asiantuntijoita sekä monipuolinen tiimi digitaalisen markkinoinnin eri osa-alueiden huippuosaajia.

MAK haluaa olla edelläkävijä digitaalisessa asiakashankinnassa, jonka johdosta meillä kehitetään erilaisia tekoälyratkaisuja, mm. Google-mainontaan, sekä luodaan uudenlaisia tapoja hyödyntää dataa mitattavassa markkinoinnissa. MAKilla on luotu hieno toimintamalli, jossa eri osaamisalueiden asiantuntijat tekevät töitä yhdessä tiiminä. Näin on saatu aikaan todella kovia tuloksia asiakkaille ja asiantuntijatiimin kokonaisosaaminen on noussut kansainväliselle huipputasolle.

Etsimme hakukonemainonnan huippuosaajaa

Oletko päässyt jo laittamaan kätesi saveen Googlen mainonnan parissa ja tekemään kampanjoita asiakkaille? Oletko innostunut oppimaan uutta ja tutkimaan tapoja, joilla pystyt tuottamaan entistä parempaa arvoa asiakkaillesi mainonnan kautta?

Työtehtäviisi kuuluu:
  • Google Ads -kampanjoiden ja mainosten suunnittelua
  • Säännöllistä mainostilien hoitoa ja ylläpitoa
  • Asiakkaille raportointia
  • Asiakkaiden konsultointia

Meillä on käytössä mm. Google Ads -editor, bulk-editointityökalut, csv-/xml-importit sekä Adwords-skriptit. Kokemus syötteiden käytöstä (DSA-feedit, mainosmuokkaajat) toivottavaa myös.

Tehtävään sopivalta hakijalta edellytämme kokemusta digitaalisen markkinoinnin toteuttamisesta, Googlen mainostyökalujen sekä Google Tag Managerin käyttämisestä, tulosten seuraamisesta, analytiikasta ja konversioseurannasta sekä kysyä tiivistää asiakkaan ydinviesti tehokkaasti toimivaksi mainokseksi.

Me tarjoamme sinulle:

Mahdollisuutta päästä hiomaan ammattitaitoasi vielä korkeampaan huippuunsa työskentelemällä muiden asiantuntijoiden kanssa. Meillä pääset näkemään nopeasti kasvavan yrityksen kehittymistä ja voit myös itse osallistua oman ammattitaitosi kautta koko yrityksen kehittämiseen.

Olemme tottuneet rekrytoimaan huippuosaajia ja neuvottelemalla sopivan palkkausmallin löytäminen onkin meille tuttua. Kiinnostavan ja kilpailukykyisen palkan lisäksi henkilöstöedut ovat meillä ihan omaa luokkaansa. Juuri avattu suuri toimistomme antaa mahtavat puitteet laadukkaaseen ja viihtyisään työskentelyyn. Työpaikkaolosuhteet ovat meillä huippuluokkaa, toimistolta löytyy kaikkea kivaa mm. kiipeilyseinä, pingispöytä, minigolf, jne. Tiedämme kuitenkin, että osaajille tärkeintä on päästä kehittymään omassa työssä ja tekemään hommia muiden asiantuntijoiden kanssa.

Erityisen liekeissä olemme tyypeistä, jotka haluavat kehittää itseään ja omaan työtään. Matala organisaatiorakenteemme takaa nopean tiedonkulun ja ketteryyden sekä asiakasprojekteissa että sisäisessä kehityksessä. Meille töihin sopii erityisen hyvin ihmiset, jotka ovat oma-aloitteisia ja oikeasti haluavat olla huipputasolla omassa tekemisessään. Jos sinulla on kunnianhimoa toimia digitaalisen markkinoinnin huippuosaajana, niin MAK taitaa olla juuri oikea paikka sinulle.

Hae nyt, täytämme paikan heti sopivan tyypin löydettyämme.

 

Lisätietoja tehtävästä antavat henkilöstökoordinaattori Mirka Riikonen, p. 044 748 4340 tai palvelupäällikkö Karoliina Saarela, p. 040 768 1816, sähköpostit muotoa etunimi.sukunimi@markkinointiakatemia.fi

Täytä hakemus

  • Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostomuodot: pdf, zip.
    Voit liittää tähän hakemuksesi kannalta oleelliset dokumentit pdf:nä tai pakattuna zip-tiedostoksi. Yli 10 Mt:n tiedostot suosittelemme linkkaamaan esim. Dropboxista.
takaisin ylös