Asiantuntijamyyjiä Tampereelle ja Turkuun

Oletko tehnyt myyntiä jo paljon ja osaatko myydä vaikka hiekkaa Saharaan, mutta digitaalinen markkinointi ei ole sinulle vielä niin tuttua? Ei hätää, me koulutamme sinusta digitaalisen markkinoinnin asiantuntijan.

Elätkö ja hengitätkö digiä, sytytkö analytiikasta ja tiedätkö miten saadaan parhaiten konversioita, mutta sinulla ei ole vielä kokemusta myynnistä? Ei hätää, me koulutamme sinusta myynnin ammattilaisen.

Oletpa kumpaa tahansa edellä olevista tai mitä tahansa siltä väliltä, nyt on tilaisuutesi hakea mukaan kasvavaan joukkoomme. Etsimme asiantuntijamyyjiä Tampereella ja Turkuun aloittamaan tammikuussa 2019.

Mitä toivomme sinulta?

 • Asennetta ja motivaatiota – tavoitteet on tehty saavutettaviksi ja ennätykset rikottaviksi
 • Aitoa innostusta myyntityötä kohtaan
 • Kunnianhimoa, sanavalmiutta ja paineensietokykyä
 • Asiakaslähtöistä näkökulmaa ja tahtoa auttaa asiakkaitasi menestymään
 • Napakkaa otetta ja reippautta tarttua työhön – kasista neljään notkumista voit harrastaa jossain muualla

Mitä tarjoamme sinulle?

 • Kilpailukykyisen palkkauksen (pohjapalkka + provisiot). Palkkasi koko on sinusta kiinni – meillä ei ole palkkakattoa! Yli vuoden MarkkinointiAkatemialla työskennelleiden myyjien mediaanipalkka on 3750 euroa
 • Vapauden luoda omat kontaktit ja rakentaa niistä pitkäaikaisia asiakassuhteita
 • Joustavan ja rennon työympäristön, jossa ammattitaitoosi luotetaan ja jossa kukaan ei huohota niskaasi
 • Jatkuvan digitaalisen markkinoinnin ja myynnin koulutuksen
 • Horisontaalisen organisaation ja työn, jossa voit myös itse vaikuttaa tekemisen tapoihin

”Ennen pidin itseäni vain myyntikoneena. Nykyään koen olevani asiantuntija, joka osaa aidosti ratkaista asiakkaiden ongelmia.”
– Janette, 6 vuotta myyntiä takana ennen MarkkinointiAkatemialle tuloa

Ole kuin Janette – täytä hakemus heti.

Jos itsestäsi kertominen puhumalla on sinulle luontevampaa, voit hakemuksen täyttämisen sijaan kuvata itsestäsi lyhyen (1-3 min.) videon, jossa kerrot itsestäsi ja hieman taustastasi. Videon voit lähettää WhatsAppilla numeroon 0447484340 tai sähköpostilla osoitteeseen hakemukset@markkinointiakatemia.fi

Lisätietoja antaa HR-koordinaattori Mirka Riikonen, p. 044 748 4340, sähköposti muotoa etunimi.sukunimi@markkinointiakatemia.fi

Mikä MarkkinointiAkatemia?

Olemme vuonna 2013 perustettu digimarkkinointitoimisto. Liikevaihtomme oli vuonna 2017 4,3 miljoonaa euroa. Viidessä vuodessa olemme kasvaneet pienyrityksestä yli 80 henkeä työllistäväksi toimistoksi, ja kasvu jatkuu kovaa vauhtia. Meillä on toimistot Tampereella ja Turussa.

Palvelemme pääasiassa suomalaisia yrityksiä, mutta teemme myös kansainvälisiä kampanjoita. Olemme yksi Suomen nopeimmin kasvavista alan yrityksistä, Googlen korkeimman yhteistyötason Premier Partner ja olleet jo useamman vuoden ajan Balance Consultingin arvioima Menestyjäyritys.

 

Täytä hakemus

 • Pudota tiedostot tähän tai
  Sallitut tiedostomuodot: pdf, zip.
  Voit liittää tähän hakemuksesi kannalta oleelliset dokumentit pdf:nä tai pakattuna zip-tiedostoksi. Yli 10 Mt:n tiedostot suosittelemme linkkaamaan esim. Dropboxista.
 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
takaisin ylös