Vastaamme kaikkiin graafisen suunnittelun haasteisiin

Osaamisemme graafisen suunnittelun saralla on erittäin laajaa. Pystymmekin vastaamaan käytännössä kaikkiin graafiseen suunnitteluun liittyviin haasteisiinne, oli kyse sitten logon tai painomateriaalien suunnittelusta yrityksellenne, tai kokonaisvaltaisesta brändin ja ilmeen uudistuksesta. Näkemys ja taito hahmottaa suuriakin, monikanavaisia kokonaisuuksia välittyy eheään lopputulokseen, jossa yrityksenne viestintä ja ulosanti noudattelee tunnistettavasti samaa linjaa.

Graafinen suunnittelu saumattomana osana digitaalista markkinointia

Graafinen suunnittelu kulkee käsi kädessä useimpien digitaalisten markkinointipalveluiden kanssa niiden visuaalisesta luonteesta johtuen. Monipuoliset taidot graafisten töiden parista antaa meille erinomaiset edellytykset tuottaa asiakkaillemme laadukasta palvelua, jonka ytimessä on eri osien ja asiantuntijoidemme saumaton yhteistyö. Eri mainoskanavien asettamien rajoitteiden ja toimivimpien toteutustapojen tuntemus tekevät työskentelystä sujuvaa ja lopputuloksesta näyttävän kanavasta riippumatta.

Monialaista graafista osaamista

Graafikkomme työskentelevät tiiviisti mainonta- ja kotisivutiimiemme kanssa. Mainossuunnittelun lisäksi kotisivujen ulkoasujen suunnittelu ovat arkipäivää graafisille suunnittelijoillemme. Visuaalisten suuntaviivojen määrittämisen päävastuu on Juha Tretjakovilla, joka on ennen MarkkinointiAkatemiaa työskennellyt art directorina, graafisena suunnittelijana ja konsulttina useissa eri organisaatioissa.

Kiinnitä asiakkaidesi huomio

Laadukas graafinen jälki on ennen kaikkea näyttävää, mutta myös luottamustekijä. Vanhentuneelta näyttävät kotisivut tai printtimateriaalit voivat välittää yrityksestä helposti huonon vaikutelman. Näyttävällä ilmeellä ja mainonnalla kiinnität asiakkaittesi ja potentiaalisten asiakkaittesi huomion. Yhdistämällä vahvan graafisen osaamisen digitaalisen markkinoinnin kattavaan palettiin saat enemmän irti molemmista osa-alueista.

Yli 10 vuoden kokemus printistä ja digitaalisista medioista tekee Juha Tretjakovista grafiikan moniottelijan, jolla keinot eivät lopu kesken haastavienkaan projektien parissa.

Tarvitsetko graafisen suunnittelun palveluita?

Graafisen suunnittelun palvelumme kulkevat käsi kädessä mainos- ja kotisivutuotantomme kanssa, mutta tarjoamme myös tarvitsemanne yksittäiset palvelut. Ota meihin yhteyttä ja kerro lisää siitä, kuinka voimme olla avuksenne graafisten haasteiden parissa!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
takaisin ylös