Etätoimisto Espanjan auringon alla

MarkkinointiAkatemia tarjoaa koko henkilöstölle joka syksy mahdollisuuden työskennellä etänä ulkomailla. Firma kustantaa majoituksen, työtilan ja välineet. Etätyökohde valitaan vuosittain erikseen. Tähän asti olemme suosineet lämpimiä kohteita: Vuonna 2017 etätyöpaikaksi valittiin Espanjan Marbella, jossa työntekijät majoittuivat ylelliseen villaan ja virittelivät aamuisin etätyöpisteensä uima-altaan reunalle. Myös syksyllä 2018 etätyömahdollisuus järjestettiin Espanjan lämmössä; tällä kertaa majapaikaksi valittiin Fuengirolassa sijaitseva villa.

Lokakuinen aamu Espanjan Fuengirolassa on aavistuksen viileä. Työmatka on lyhyt – vain muutama porras. Kun aurinko nousee, olemme tehneet töitä jo kaksi tuntia. Silloin näppäimistöjen naputus taukoaa hetkeksi, sillä Suomeen (someen) on laitettava kuvia taivaanrannan upeista väreistä ja aamun valossa kylpevistä maisemista.

Jokainen saa valita mieleisensä työpisteen. Toiset tykkäävät istua sohvan nurkassa, osa pöydän ääressä. Rohkeimmat suuntaavat villan terassille. Joinakin päivinä lounas kokataan yhdessä, toisinaan taas käydään läheisessä ravintolassa tai tilataan take-awayta.

Kun työpäivän aloittaa aikaisin, pääsee lopettelemaan alkuiltapäivästä Espanjan aikaa. Näin päivän tunteja riittää vielä uintireissulle, auringonottoon, padel-peliin, golfiin, shoppailuun tai lähialueiden nähtävyyksien tutkimiseen.

Iltaisin tutustumme toisiimme paremmin ja käymme ulkona syömässä. Viihdymme yhdessä hyvin, ja välillä nauramme vedet silmissä. Puhumme myös työasioista – uusi ympäristö kirvoittaa paljon uusia, raikkaita ideoita.

Kun palaamme kotiin, on iho päivettynyt kauniisti ja mieli täynnä aurinkoenergiaa ja hyviä muistoja. Niiden avulla jaksamme läpi sateisen marraskuun.

Kiitos MarkkinointiAkatemialle mahtavasta mahdollisuudesta tehdä etätöitä Espanjasta käsin jo toisena vuotena peräkkäin!

  

Katso millä muilla tavoin MarkkinointiAkatemialla panostetaan työhyvinvointiin:

Hyvän Olon Akatemia

Haluaisitko sinä liittyä makkilaisten joukkoon? Lue lisää Makin työkulttuurista ja jätä avoin hakemus:

Katso avoimet työpaikkamme

 

Heidi Zaicew

Heidi työskentelee MarkkinointiAkatemialla hakukonemainonnan parissa. Hän on kiinnostunut erityisesti analytiikan hyödyntämisestä digimarkkinoinnissa.

Heidin vapaa-aikaa vauhdittavat kaksi lasta sekä oman verkkokaupan pyörittäminen.

takaisin ylös