Tuo lapsi töihin -päivä

Terve. Minä olen Niko Salmia ja minä olen tänään tullut tänne MarkkinointiAkatemiaan täksi päiväksi työskentelemään ja nyt kirjoitan blogin aiheesta. Minulle on annettu kasa kysymyksiä joihin minä vastaan tässä blogissa.

Mutta niille jotka ei tiedä mitä ”Tuo lapsi töihin -päivä” tarkoittaa niin lyhyesti se tarkoittaa, että lapsi tuodaan jonkun huoltajansa työpaikalle näkemään ja opettelemaan oikeaa työelämää. Siirrytään nyt kuitenkin saamiini kysymyksiin ja sen jälkeen haastatteluihin.

Tuo lapsi töihin

Kysymykset

Miten tämä Tuo lapsi töihin -päivä MarkkinointiAkatemialla järjestettiin?

Lapsilla oli pieni niin sanottu paja, jossa he saivat ryhmissä tai pareittain tehdä tusseja, kyniä ja lehdistä leikattuja kuvia sekä omaa mielikuvitusta käyttäen oman mainosjulisteensa. Eli oli varsin mukavasti järjestetty.

Montako lasta tuli tänne tuli ja minkä ikäisiä he olivat?

Tänne tuli yhdeksän lasta joista nuorin oli seitsemän ja vanhin neljätoistavuotais. Loput siinä välissä.

Mitä lapset tekivät päivän aikana? Mitä sinä teit?

Vastasin jo aikaisemmin, että teimme sen oman mainosjulisteen. Muilla lapsilla loppui päivä siihen, mutta minun piti vielä kirjoittaa tämä blogi ja kuvata omalle YouTube-kanavalleni ”Sir Niksu” tästä päivästä niin sanottu My day, jonka pitäisi tulla julkiseksi 30.11.2019.

Haastattelut

Minulle annettin tehtäväksi myös haastatella kolmea muuta lasta ja kysyä heiltä kolme kysymystä heidän vanhempien työhön liittyen.

Tiesitkö, millaista työtä vanhempasi tekee?

Lapsi 1: ”Kyllä tiesin”.
Lapsi 2: ”Tiesin”.
Lapsi 3: ”Joo”.

Miksi töissä käydään?

Lapsi 1: ”Jotta saadaan rahaa ja sillä voi ostaa ruokaa ja kaikkee taloja ja autoja ja tollee”.
Lapsi 2: ”Että siit saa rahaa”.
Lapsi 3: ”Että saa palkkaa”.

Miksi vanhempasi tykkää työstään?

Lapsi 1: ”No varmaan koska ne on opiskellu sitä ja itte halunnu opiskella sitä”.
Lapsi 2: ”Emmä tiiä”.
Lapsi 3: ”Työkaverit”.

Meiltä kysyttiin myös, että missä haluaisimme olla töissä aikuisena, niin moni vastasi, että olla näyttelijä, mutta kaksi vastasi, että työskennellä MarkkinointiAkatemialla.

Yhteenveto

Kaiken kaikkiaan oli kiva päivä kun sai päästää luovuutensa valloilleen. Haluaisin, että päivä järjestetään joskus uudestaan.

Tuo lapsi töihin Tuo lapsi töihin

takaisin ylös