Iskän työpaikalla – Neon päivä MarkkinointiAkatemialla

Moikka! Mä oon Neo ja oon seitsemänvuotias. Käyn saksankielistä eskaria, meen syksyllä ykköselle. Sen jälkeen aion ensin mennä lukioon, sitten lennonjohto, sitten bussikuski, sitten eläke.

Oon ollut aikaisemminkin mun iskän työpaikalla MarkkinointiAkatemialla, kun eskarissa on ollut vapaapäivä. Silloinkin oon tehnyt pieniä järjestelyhommia, koska tykkään järjestellä. Tänään tulin taas MarkkinointiAkatemialle päiväksi. Pääsin auttamaan iskän työkaveria Mirkaa toimiston töissä.

Aamulla ensimmäiseksi laitoin kaikkien kahvinkeittopisteiden jääkaappeihin kahvimaitoa valmiiksi kylmenemään. Keräsin pullot ja kahvikupit työtekijöiden paikoilta. Pyyhin keittiön pöydät ja harjasin lattiat. Sen jälkeen Mirkan kanssa lajiteltiin ja vietiin roskat uusien työntekijöiden työpisteiltä – pahvit, muovit ja styroksit erikseen. Tyhjennettiin myös muut pahvin- ja paperinkeräysastiat toimistolla.

Ennen lounasta pidin taukoa katsomalla YouTubesta videoita. Lounaalla kävin iskän kanssa syömässä. Sen jälkeen lähdin Mirkan kanssa asioille palauttamaan pulloja ja käymään postissa. Vietiin samalla myös pienelektroniikkajätettä keräyspisteelle. Sain pitää avaimia ja lunastaa pullokuitit.

Iltapäivällä vielä keräsin taas kertyneet pullot ja kahvikupit. Kirjoitettiin myös tämä blogikirjoitus ja valitsin itse käytettävät kuvat.

Suosikit ja inhokit

  • Kivointa päivässä oli oleskelu omalla paikallani. Tylsintä on, jos ei ole mitään hommia.
  • Kesässä odotan eniten, että tulee jokakesäinen matka iskän kanssa kahdestaan. Huonointa kesässä on siitepöly.

Sain tästä päivästä palkaksi lahjakortin, jolla aion ostaa sellaisia juttuja Prismasta tai Biltemasta.

Harrastan uintia, pyöräilyä ja kohta yleisurheilua. Harrastan myös postimerkkien ja vanhojen rahojen keräilyä. Rahoja ja postimerkkejä löytyy kirppikseltä. Vapaa-ajalla tykkään namipäivistä ja vapaapäivänä on kiva pyöräillä ja keinua puistossa.

Kesällä mennään budapestiin. Matkalla aion uida.

takaisin ylös