Social Media Marketing Specialist

© Anssi Koskinen

Kun kolme vahvaa tekijää yhdisti voimansa, syntyi Pohjoismaiden johtava digitaalisia ratkaisuja tarjoava markkinointiyhtiö. MarkkinointiAkatemia on digitaalisen asiakashankinnan huippuosaaja, Roister Marketing luo kysyntää digitalisoituviin toimintaympäristöihin ja Aucor on Suomen kyvykkäin WordPress-toimisto. Yhdistymisen myötä olemme nyt osa pohjoismaista SGME-konsernia, joka työllistää 500 asiantuntijaa. Meistä reilut 150 työskentelee Suomessa; Helsingissä, Tampereella, Lappeenrannassa, Jyväskylässä, Turussa ja Joensuussa.

Oletko sinä etsimämme Social Media Marketing Specialist?

Haemme nyt joukkomme vahvistukseksi kokenutta sosiaalisen median markkinoinnin asiantuntijaa, joka swaippailee sujuvasti some-kanavasta toiseen ja syttyy tuloksellisen markkinoinnin toteuttamisesta.

Social Media Marketing Specialistina suunnittelet ja toteutat mainoskampanjoita asiakkaillemme eri sosiaalisen median kanaviin. Seuraat ja analysoit säännöllisesti mainonnan tuloksia sekä optimoit mainoksia sen pohjalta. Raportoit sujuvasti ja ymmärrettävästi asiakkaillemme tehdyistä mainonnan toimenpiteistä ja tuloksista.

Etsimämme henkilö hallitsee sujuvasti Facebook Business Managerin työkalujen käytön sekä tuntee eri sosiaalisen median kanavien tunnuspiirteet, kohderyhmät ja mahdollisuudet. Eduksi katsomme myös muiden digitaalisen markkinoinnin alustojen tuntemuksen sekä kokemuksen datan ja analytiikan hyödyntämisessä osana tuloksellista mainontaa.

Ennen kaikkea toivomme sinulta kuitenkin intohimoista suhtautumista oman osaamisesi ja työsi kehittämiseen sekä digitaalisen markkinoinnin nopeatempoiseen pelikenttään. Toivomme, että asiakastyytyväisyys on sinulle ensiarvoisen tärkeää ja pyrit jatkuvasti tavoittelemaan entistä parempia tuloksia asiakkaillesi.

Edellytämme:

 • Kokemusta tuloksellisesta sosiaalisen median mainonnan tekemisestä.
 • Facebook Business Managerin työkalujen tuntemusta.
 • Ymmärrystä eri sosiaalisen median kanavien mahdollisuuksista ja kohderyhmistä.
 • Osaamista seurata, analysoida ja raportoida markkinoinnin tuloksia.
 • Taitoa viestiä sujuvasti sekä suullisesti että kirjallisesti suomeksi ja englanniksi. Ruotsin kielen taidosta plussaa.
 • Kykyä hahmottaa liiketoiminnan kokonaisuuksia ja tavoitteita sekä tiivistää asiakkaan ydinviesti tehokkaasti toimivaksi mainokseksi.
 • Asiakaspalvelutaitoja ja paineensietokykyä.
 • Eduksi katsomme kyvyn hyödyntää analytiikkaa ja dataa monipuolisesti, Google Analyticsin ja Tag Managerin tuntemuksen sekä kokemuksen verkkokauppojen mainonnasta.

Tarjoamme:

 • Vakituisen ja kokoaikaisen työpaikan Pohjoismaiden johtavassa digitaalisen markkinoinnin yrityksessä.
 • Mielenkiintoisia työtehtäviä sangen monipuolisen asiakaskunnan parissa.
 • Eväät menestymiseen ja oman alasi huippuosaajaksi kasvamiseen.
 • Mahdollisuuden vaikuttaa missä, milloin ja miten työtä teet.
 • Hyvät henkilöstöedut, yhteisiä tapahtumia ja viihtyisät työtilat.
 • Kunnianhimoisista asiantuntijoista koostuvan innostavan ja reilun työyhteisön.

Työpisteesi voi sijaita Helsingissä, Tampereella, Turussa, Lappeenrannassa tai Joensuussa.

Tunnistitko itsesi? Täytä hakemus tai kysy lisää!

Kaikille hakemuksen lähettäneille toimitamme sähköpostitse ennakkotehtävän. Valitsemme haastatteluun kutsuttavat henkilöt ennakkotehtävän toteuttaneiden joukosta. Paikka täytetään heti, kun sopiva henkilö löytyy.

Lisätiedot:

Karoliina Saarela, palvelujohtaja
karoliina.saarela@markkinointiakatemia.fi
Tiedustelut puhelimitse perjantaisin klo 8–16, p. 040 768 1816

Uskomme, että kiistatta tuloksellinen markkinointi on sidoksissa asiakkaidemme liiketoiminnan syvälliseen ymmärtämiseen, toimenpiteiden suunnitelmallisuuteen sekä tarkkaan mitattavuuteen, jonka ansiosta markkinointia voidaan edelleen kehittää.

Tarjoamme alan edelläkävijänä, voimakkaasti kasvavana ja Pohjoismaiden johtavana toimijana erinomaisia urakehitysmahdollisuuksia – mahdollisesti ja halutessasi myös jossain toisessa Pohjoismaassa. Odotettavissa on mielenkiintoisia haasteita sekä työympäristö, jossa henkilökohtaiselle kehittymiselle on erinomaiset edellytykset. Meille on myös tärkeää, että työyhteisön henki on hyvä, ja pidämme siitä huolen monin eri tavoin.

Täytä hakemus

 • Pudota tiedostot tähän tai
  Sallitut tiedostomuodot: pdf, zip.
  Voit liittää tähän hakemuksesi kannalta oleelliset dokumentit pdf:nä tai pakattuna zip-tiedostoksi. Yli 10 Mt:n tiedostot suosittelemme linkkaamaan esim. Dropboxista.
 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
takaisin ylös