Asiantuntijamyyjiä Tampereelle, Helsinkiin, Turkuun tai Jyväskylään

Huippumyyjä MarkkinointiAkatemia
Hei, sinä B2B-myynnin ammattilainen!

Tiesitkö, että meillä MarkkinointiAkatemialla pääset osaksi nopeasti kasvavaa digitaaliseen asiakashankintaan keskittyvää yritystä?

Me MarkkinointiAkatemialla kehitämme erilaisia koneoppimista hyödyntäviä ratkaisuja mm. Google- ja Facebook-mainontaan. Erityisosaamiseemme kuuluu myös koneoppimisen automaatiot, joiden avulla valjastamme Googlen ja Facebookin algoritmit kasvattamaan asiakkaidemme myyntiä. Tuotimme asiakkaillemme vuonna 2019 esimerkiksi Google-mainonnan saralla 45 miljoonaa euroa lisää myyntiä, mainostuoton (ROAS, Return on Ad Spend) ollessa keskimäärin 773 % ja parhaimmillaan 9500 %!

Haluaisitko sinäkin myydä tällaisia toimivia ratkaisuja, jotka oikeasti tuottavat asiakkaallesi hyötyä? Asiakkaasi mainontaa toteuttavat Suomen parhaat digitaalisen asiakashankinnan ammattilaiset.

Meillä myyjän tehtävänä on toimia yhteyshenkilönä asiakkaan ja asiantuntijoiden välillä, kehittää omaa asiakassalkkuaan asiakkaista asiakkuuksiksi ja siinä samalla tietysti saavuttaa omat tavoitteensa esimiesten ja työyhteisön tuella. Myyjiemme palkkamalli koostuu pohjapalkasta ja provisiosta, joka mahdollistaa myös taloudellisen menestymisen ilman tulotason ylärajaa – yli vuoden talossa olleiden myyjien keskipalkka on n. 5000 euroa/kk.

Sinulta edellytämme rautaista kokemusta B2B-myynnistä sekä kykyä omaksua nopeasti uusia asioita. Erityisesti kokemus asiantuntijamyynnistä katsotaan eduksi. Ymmärrät, kuinka tärkeää on sisäistää tarjoamansa palvelut, jotta voidaan tuottaa asiakkaalle parasta mahdollista arvoa.

Olemme nykyisin yhdessä Roister Marketingin ja Aucorin kanssa osa johtavaa pohjoismaista markkinointikonsernia. Roister Marketing on alansa huippuosaaja luodessaan uutta kysyntää digitalisoituviin toimintaympäristöihin, kun taas Aucor tunnetaan Suomen vahvimpana WordPress-toimistona. Konsernin 500 asiantuntijasta n. 150 työskentelee Suomessa ja liikevaihtoennuste kipuaa vuonna 2020 n. 14 miljoonaan.

Täytä hakemus, niin olemme sinuun yhteydessä.

Lisätietoja antaa myyntijohtaja Jukka Nukari, p. 040 755 5989. 

Täytä hakemus

  • Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostomuodot: pdf, zip.
    Voit liittää tähän hakemuksesi kannalta oleelliset dokumentit pdf:nä tai pakattuna zip-tiedostoksi. Yli 10 Mt:n tiedostot suosittelemme linkkaamaan esim. Dropboxista.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
takaisin ylös