Hakukonemainonnan asiantuntija

Kun kolme vahvaa tekijää yhdisti voimansa, syntyi Pohjoismaiden johtava digitaalisia ratkaisuja tarjoava markkinointiyhtiö. MarkkinointiAkatemia on digitaalisen asiakashankinnan huippuosaaja, Roister Marketing luo kysyntää digitalisoituviin toimintaympäristöihin ja Aucor on Suomen kyvykkäin WordPress-toimisto. Yhdistymisen myötä olemme nyt osa pohjoismaista SGME-konsernia, joka työllistää 500 asiantuntijaa. Henkilöstöstä reilu 150 työskentelee Suomessa; Helsingissä, Tampereella, Lappeenrannassa, Turussa ja Joensuussa.

Uskomme siihen, että aidosti tuloksellinen markkinointi on sidoksissa asiakkaidemme liiketoiminnan syvälliseen ymmärtämiseen, toimenpiteiden suunnitelmallisuuteen sekä tarkkaan mitattavuuteen, jonka ansiosta markkinointia voidaan edelleen kehittää. Toimintamme myötä kumppanimme saavat liiketoiminnalleen tavoiteltua kasvua sekä tulosten läpinäkyvän seurattavuuden ansiosta selvyyden siitä, millä keinoin kasvu on saatu aikaan.

Jos haluat olla osa dynaamista ja voimakkaasti kasvavaa yritystämme, hae meille töihin. Tarjoamme alan edelläkävijänä ja Pohjoismaiden johtavana toimijana erinomaisia urakehitysmahdollisuuksia sekä halutessasi myös tilaisuuden työskennellä jossain toisessa Pohjoismaassa.

Tarjolla on mielenkiintoisia haasteita sekä työympäristö, jossa henkilökohtaiselle kehittymiselle on erinomaiset edellytykset. Meille on myös tärkeää, että työyhteisön henki on hyvä, ja pidämme siitä huolen monin eri tavoin. Meillä onkin helppo viihtyä töissä.

Haemme nyt joukkoomme hakukonemainonnan osaajaa.

Etsimme hakukonemainonnan huippuosaajaa vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen. Työpaikka voi sijaita Tampereella, Helsingissä, Lappeenrannassa, Turussa tai Joensuussa, tehtävään valitun henkilön toiveiden mukaisesti.

Hakemamme henkilö on jo tehnyt Google-mainontaa ja luonut kampanjoita asiakkaille. Hän on lisäksi on kiinnostunut uuden oppimisesta sekä yhä paremman lisäarvon tuottamisesta asiakkaille markkinoinnin keinoja hyödyntäen.

Olemme erityisen innostuneita henkilöstä, jotka haluaa kehittää itseään ja omaan työtään. Hyvässä vuorovaikutuksessa toimiva organisaatiomme takaa nopean tiedonkulun ja ketteryyden sekä asiakasprojekteissa että sisäisessä kehityksessä. Meille sopii hyvin töihin henkilö, joka on oma-aloitteinen ja haluaa aidosti viedä omaa tekemistään ja osaamistaan eteenpäin.

Jos sinulta löytyy kunnianhimoa toimia digitaalisen markkinoinnin huippuosaajana, niin olemme oikea paikka sinulle.

Työtehtäviisi kuuluu:

 • Google Ads -kampanjoiden ja mainosten suunnittelua.
 • Säännöllistä mainostilien hoitamista ja ylläpitämistä.
 • Asiakkaille raportointia.
 • Asiakkaiden konsultointia.

Käytössämme ovat: Google Ads -editor, bulk-editointityökalut, csv-/xml-importit sekä Google Ads -skriptit. Kokemus syötteiden käytöstä (DSA-feedit, mainosmuokkaajat) on toivottavaa.

Edellytämme:

 • Kokemusta digitaalisen markkinoinnin toteuttamisesta.
 • Googlen mainostyökalujen sekä Google Tag Managerin käyttöä.
 • Kokemusta tulosten seuraamisesta, analytiikasta ja konversioseurannasta.
 • Kykyä tiivistää asiakkaan ydinviesti tehokkaasti toimivaksi mainokseksi.

Tarjoamme:

 • Työpaikan pohjoismaiden johtavassa digitaalisen markkinoinnin yrityksessä.
 • Mielenkiintoisia työtehtäviä monipuolisen asiakaskunnan parissa.
 • Hyvät henkilöstöedut ja kannustinjärjestelmän.
 • Huippuluokan asiantuntijoiden tuen työssä menestymiseksi.
 • Mahdollisuuden hioa oma ammattitaito parhaimmilleen asiantuntijoidemme kanssa.
 • Innostavan ja reilun työyhteisön.
 • Henkilökunnan yhteistä tekemistä, aktiviteetteja ja kulttuuritoimintaa.
 • Viihtyisät työtilat.
 • TIlaisuuden olla mukana luomassa digitaalisen markkinoinnin tulevaisuutta.

Vaikuttaako siltä, että sopisit tehtävään? Hae nyt, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydettyämme.

Lisätietoja:
Mirka Riikonen
henkilöstökoordinaattori
puh. 044 748 4340
sähköposti: mirka.riikonen@markkinointiakatemia.fi

Lisätiedot 20.7. lähtien:
Karoliina Saarela
palvelupäällikkö
puh. 040 768 1816
sähköposti: karoliina.saarela@markkinointiakatemia.fi

Puhelimitse tulevat yhteydenotot: ma–pe klo 9–16.

Työskentelemällä meillä olet osa huipputiimiä. Avullamme syntyy tuloksia, jotka eivät perustu hyvään arvaukseen. Panostamme palveluun ja olemme asiakkaillemme strateginen kumppani, joka auttaa kasvattamaan myyntiä digitalisoituvassa ympäristössä. Asiakkaamme haluavat olla kehityksen kärjessä ja saavuttaa myös kansainvälistä kasvua, me ymmärrämme tämän ja osaamme auttaa heitä liiketoiminnan tavoitteiden saavuttamisessa.

Täytä hakemus

 • Pudota tiedostot tähän tai
  Sallitut tiedostomuodot: pdf, zip.
  Voit liittää tähän hakemuksesi kannalta oleelliset dokumentit pdf:nä tai pakattuna zip-tiedostoksi. Yli 10 Mt:n tiedostot suosittelemme linkkaamaan esim. Dropboxista.
 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
takaisin ylös