AD

Kun kolme vahvaa tekijää yhdisti voimansa, syntyi Pohjoismaiden johtava digitaalisia ratkaisuja tarjoava markkinointiyhtiö. MarkkinointiAkatemia on digitaalisen asiakashankinnan huippuosaaja, Roister Marketing luo kysyntää digitalisoituviin toimintaympäristöihin ja Aucor on Suomen kyvykkäin WordPress-toimisto. Yhdistymisen myötä olemme nyt osa pohjoismaista SGME-konsernia, joka työllistää 500 asiantuntijaa. Henkilöstöstä reilu 150 työskentelee Suomessa; Helsingissä, Tampereella, Lappeenrannassa, Turussa ja Joensuussa.

Uskomme siihen, että aidosti tuloksellinen markkinointi on sidoksissa asiakkaidemme liiketoiminnan syvälliseen ymmärtämiseen, toimenpiteiden suunnitelmallisuuteen sekä tarkkaan mitattavuuteen, jonka ansiosta markkinointia voidaan edelleen kehittää. Toimintamme myötä kumppanimme saavat liiketoiminnalleen tavoiteltua kasvua sekä tulosten läpinäkyvän seurattavuuden ansiosta selvyyden siitä, millä keinoin kasvu on saatu aikaan.

Jos haluat olla osa dynaamista ja voimakkaasti kasvavaa yritystämme, hae meille töihin. Tarjoamme alan edelläkävijänä ja Pohjoismaiden johtavana toimijana erinomaisia urakehitysmahdollisuuksia sekä halutessasi myös tilaisuuden työskennellä jossain toisessa Pohjoismaassa.

Tarjolla on mielenkiintoisia haasteita sekä työympäristö, jossa henkilökohtaiselle kehittymiselle on erinomaiset edellytykset. Meille on myös tärkeää, että työyhteisön henki on hyvä, ja pidämme siitä huolen monin eri tavoin. Meillä onkin helppo viihtyä töissä.

Haemme nyt joukkoomme art directoria

Etsimme art directoria vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen. Työpaikka voi sijaita Tampereella, Helsingissä, Lappeenrannassa tai Turussa, tehtävään valitun henkilön toiveiden mukaisesti.

Työtehtävään sopiva henkilö on kokonaisuudet hallitseva visuaalisen suunnittelun ammattilainen, jolla on kyky tehdä näyttäviä, erottuvia ja luovia toteutuksia. Hän ymmärtää markkinoinnin eri ulottuvuudet ja mahdollisuudet kaikissa kanavissa aina strategisesta suunnittelusta vaikuttaviin ja näkemyksellisiin toteutuksiin asti.

Työn pääpaino on visuaalisten ilmeiden, konseptien ja kampanjoiden suunnittelussa sekä digitaalisiin että painettuihin ympäristöihin. On olennaista ymmärtää, miten viesti varioidaan eri kanaviin kohderyhmää puhuttelevasti. Työssä osallistutaan asiakkaiden markkinoinnin kokonaisvaltaiseen suunnitteluun analyyttista markkina- ja asiakastietoa hyödyntäen. Työhön kuuluu asiakkaiden strategiaa tukevien brändi-identiteettien ja yritysmielikuvien kehittäminen sekä strategioiden ja tavoitteiden yhdistäminen visuaalisesti vaikuttaviksi lopputuloksiksi.

Tarjolla on mahdollisuus yhdistää luova osaaminen tarkkaan tulostietoon. Dataperusteinen markkinointi kehittää tekijän omaa osaamista sekä tehtyjen projektien tuloksellisuutta. Alan kehitystä seurataan tiiviisti ja henkilökohtaisen osaamisen jatkuvaan kehittämiseen suhtaudutaan kunnianhimoisesti. Työ tehdään huolellisesti ja sen tuloksia analysoidaan.

Art director työskentelee osana inspiroivaa asiantuntijatiimiä, jossa kukin on oma itsensä. Arvostamme ideointikykyä, luovuutta, kaupallista orientaatiota sekä näyttöä menestyksellisistä toteutuksista. Toivomme, että etsimällämme henkilöllä on kyky luoda erottuvia, rohkeita ja vahvoja toteutuksia, jotka sykähdyttävät kanavasta riippumatta. Art directorimme osaa koskettaa tunteita luovuutensa ja ammattitaitonsa ansiosta – asiakkaan liiketoiminnan tavoitteita edistävällä tavalla.

Edellytämme:

 • Vähintään 5 vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä.
 • Suunnittelumenetelmien ja ohjelmistojen hallitsemista (InDesign, Photoshop, Illustrator, Sketch).
 • Kokemusta digitaalisista markkinointikanavista.
 • Erinomaisia tiimityötaitoja sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn.
 • Hyviä vuorovaikutustaitoja.
 • Kykyä hahmottaa liiketoiminnallisia kokonaisuuksia, tavoitteita ja tuloksellisuutta.

Tarjoamme:

 • Työpaikan pohjoismaiden johtavassa digitaalisen markkinoinnin yrityksessä.
 • Mielenkiintoisia työtehtäviä monipuolisen asiakaskunnan parissa.
 • Hyvät henkilöstöedut ja kannustinjärjestelmän.
 • Huippuluokan asiantuntijoiden tuen työssä menestymiseksi.
 • Mahdollisuuden hioa oma ammattitaito parhaimmilleen asiantuntijoidemme kanssa.
 • Innostavan ja reilun työyhteisön.
 • Henkilökunnan yhteistä tekemistä, aktiviteetteja ja kulttuuritoimintaa.
 • Viihtyisät työtilat.
 • TIlaisuuden olla mukana luomassa digitaalisen markkinoinnin tulevaisuutta.

Tunnistitko itsesi tästä? Odotamme yhteydenottoasi, joten toimi heti. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätiedot 27.7. alkaen:

Aleksi Parikka
copywriter (yksikön vetäjä)
puh. 040 021 8025
Sähköposti: aleksi.parikka@roister.fi

Puhelimitse tulevat yhteydenotot: ma–pe klo 9–16.

Työskentelemällä meillä olet osa huipputiimiä. Avullamme syntyy tuloksia, jotka eivät perustu hyvään arvaukseen. Panostamme palveluun ja olemme asiakkaillemme strateginen kumppani, joka auttaa kasvattamaan myyntiä digitalisoituvassa ympäristössä. Asiakkaamme haluavat olla kehityksen kärjessä ja saavuttaa myös kansainvälistä kasvua, me ymmärrämme tämän ja osaamme auttaa heitä liiketoiminnan tavoitteiden saavuttamisessa.

Täytä hakemus

 • Pudota tiedostot tähän tai
  Sallitut tiedostomuodot: pdf, zip.
  Voit liittää tähän hakemuksesi kannalta oleelliset dokumentit pdf:nä tai pakattuna zip-tiedostoksi. Yli 10 Mt:n tiedostot suosittelemme linkkaamaan esim. Dropboxista.
 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
takaisin ylös