Yhteistyö MarkkinointiAkatemian kanssa vapautti Masterpipelle lisää työtunteja ja kasvatti kassavirtaa

Pientalojen ja pientaloyhtiöiden viemärisaneerauksiin erikoistunut Masterpipe Talotekniikka Oy aloitti alkuvuonna 2019 yhteistyön MarkkinointiAkatemian kanssa. ”Tilanne ennen yhteistyötä oli huono. Markkinointia oli ostettu sieltä täältä, eikä kukaan handlannut kokonaiskuvaa, raportoinnista puhumattakaan! Pallo oli hukassa siitä, mitä kaikkea markkinoinnin saralla onkaan tehty”, kuvailee Masterpipen myynti- ja markkinointijohtaja Mauri Haapala lähtötilannetta.

”Meillä ei ollut markkinoinnista vastaavaa henkilöä, eikä mitään suunnitelmallisuutta, joten halusimme järkevöittää markkinoinnin kokonaisuuden yhden toimijan tehtäväksi”, Haapala jatkaa.

Kysyntä lähti välittömästi kasvuun uusien verkkosivujen myötä

Yhteistyö aloitettiin hakukoneoptimoinnilla, joka johti nopeasti päätökseen rakentaa uudet, laadukkaat verkkosivut. Uudet verkkosivut saivat heti hyvän vastaanoton asiakkailta ja henkilökunnalta. ”Nyt verkkosivut ovat rakentaneet ammattilaiset, jossa on äärimmäisen hyvin tehty pohja ja hakukoneoptimointi tukee verkkosivujen rakennetta. Olemme todella tyytyväisiä siihen, että nykyinen verkkosivu on toimiva ja uskottava. Lisäksi Google-näkyvyys on erittäin hyvä”, Haapala kertoo.

MarkkinointiAkatemian tekemän hakukoneoptimoinnin ansiosta Masterpipen orgaanista Google-näkyvyyttä on kasvatettu jo 57 prosenttia! Optimoinnin myötä Masterpipen verkkosivuille päädytään nykyisin täysin uusien hakutermien kautta.

Google Ads -mainonnassa puolestaan konversioiden kasvu on ollut tasaista. Kun verrataan konversioiden määrää syys–lokakuussa ja marras–joulukuussa, on konversioiden määrä kasvanut 113 %!

MarkkinointiAkatemia tekee Masterpipelle Facebookissa suppilomainontaa, jossa mainontaa ohjataan kohti haluttua lopputulosta, eli tässä tapauksessa yhteydenottoa. Suppiloita on yhteensä neljä, kohdistettuna eri kaupunkeihin. Kaikkiaan kuuden kuukauden aikana mainontaan on käytetty n. 7500 €, jolla on tavoitettu noin 200 000 yksittäistä henkilöä ja saatu jopa reilu kaksi miljoonaa näyttökertaa. Mainonnan tuloksena yhteydenottoja on ropissut mukavasti: liidejä on tullut yli 50 ja yhteydenottoja 42.

Yhteistyön parasta antia on kysynnän ja myynnin kasvu, sekä täydellinen luotto kumppaniin

Yhteistyön parasta antia on ollut markkinoinnin tuottamat hyvät tulokset, sekä oman ajan vapautuminen muihin tehtäviin. Uusien verkkosivujen ja laajan Google-näkyvyyden myötä kysyntä on lähtenyt selkeään kasvuun.

”Me lähdettiin etsimään isoa kumppania, joka voisi ottaa markkinoinnin kokonaisuuden haltuun. Halusimme kumppanin, joka suunnittelee kanssamme tulevaisuuden toimenpiteet ja raportoi tulokset kattavasti meille”, Haapala kertoo ja jatkaa ”MarkkinointiAkatemia on ollut huippu kumppani, sillä voin täydellisesti luottaa teidän toimintaan ja saan itse vapautettua aikaa omiin työtehtäviini.”

Yksilöllistä palvelua ja nopeaa reagointia

”Meillä oli aluksi pelko, että MarkkinointiAkatemia saattaa olla liian iso talo, jossa asiakas unohdetaan eikä meille riitä yksilöllistä palvelua. Tämä oli kuitenkin täysin turha murhe, päinvastoin!”, Haapala iloitsee.

MarkkinointiAkatemian jokaisella asiakkaalla on oma yhteyshenkilö, jonka kanssa yhteistyötä suunnitellaan ja toteutetaan. Yhteyshenkilö on asiakkaan helposti tavoitettavissa ja näin tarvittaviin muutostoimenpiteisiin pystytään reagoimaan heti. ”Meillä on sellainen tunne, että olemme teille tärkeä asiakas ja kaikkiin korjauspyyntöihin vastataan ja ne kuitataan heti. Yhteyshenkilömme Teemu Koskinen on hoitanut yhteistyötä erittäin mallikkaasti. Olen teiltä myös aika paljon muita asiantuntijoita tavannut ja kaikki kysymykset ja ongelmat taklataan mallikkaasti sekä ammattimaisesti! En voisi olla tyytyväisempi!”, Haapala hehkuttaa.

Kaipaatko kumppania ottamaan markkinointisi kokonaan haltuun, niin että sinä voit keskittyä muihin asioihin ja luottaa hyviin tuloksiin? Jätä viesti ja kerro missä kaipaisit apua, niin jutellaan yhdessä lisää!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

takaisin ylös