Helposti päivitettävät kotisivut toivat lisää yhteydenottoja Puulonille

Lähtötilanne: Puulonin vanhat kotisivut kaipasivat uudistusta

Puulon Oy on suomalainen huonekalujen ja puujalosteiden valmistaja, jonka vuoden 2017 liikevaihto oli 1,26 miljoonaa euroa. Vuoden 2016 lopulla Puulonin toiminta laajeni, kun yritys osti toisen puujalostevalmistajan eli Aarnon Puu Oy:n liiketoiminnan.

Yrityskaupan jälkeen Puulonilla oli käsissään kaksi vanhentunutta sivustoa: Puulonin omat kotisivut ja Aarnon Puun kotisivut. ”Emme pystyneet päivittämään toista sivustoa lainkaan, ja toisenkin päivittäminen oli vaivalloista. Tilalle tarvittiin uudet kotisivut, joita voimme päivittää itse helposti ja joilla tuodaan esille sekä Aarnon Puun että Puulonin tuotevalikoimat”, kertoo osakas ja muotoilija Risto Luoma.

Toimenpiteet: Nykyaikaiset ja helposti päivitettävät kotisivut

Suunnittelimme ja rakensimme Puulonille vuoden 2017 aikana mobiiliresponsiiviset kotisivut, joiden raikkaassa ilmeessä korostuvat puumateriaali ja suomalainen metsä. Toteutimme sivuston helppokäyttöisellä WordPress-julkaisujärjestelmällä, ja se julkaistiin lokakuussa 2017.

Sivustolla on kolme erilaista kohderyhmää: sillä viestitään kuluttajille, alihankkijaa etsiville huonekaluvalmistajille sekä arkkitehdeille ja sisustussuunnittelijoille. Vaikka sivuston käyttäjäkunta on kirjava, kukin löytää sivustolta helposti etsimänsä. Suunnittelutyön alussa asetetut, selvät suuntaviivat tekivät kotisivujen uudistuksesta Puulonin tiimille helpomman: ”Oli hyvä, että sivujen rakenne suunniteltiin heti alussa selkeäksi”, kertoo Risto Luoma.

Tulos: Enemmän tiedusteluja ja yhteydenottoja

Uusien kotisivujen helppo päivitettävyys on tuonut Puulonin arkipäivään joustoa. Sivuston sisältöjä on helppo täydentää silloin, kun Puulonilla on siihen sopivaa aikaa.

Uusien kotisivujen arvo näkyy Puulonin arjessa myös netin kautta tulevien yhteydenottojen ja tiedustelujen määrän kasvuna. ”Saamme etenkin aikuisten kaappisängyistä selvästi enemmän kyselyjä kuin aiemmin”, Risto Luoma kertoo.

MarkkinointiAkatemian väki ansaitsee kiitosta erityisesti rivakasta toiminnasta. Kaikki toimivat täsmällisesti ja noudattivat sovittuja aikatauluja.
– Risto Luoma, osakas ja muotoilija

Tilaa blogitiedote sähköpostiisi!

Aiheuttavatko vaikeasti päivitettävät ja vanhentuneet kotisivut päänvaivaa? Etkö saa verkon kautta tarpeeksi yhteydenottoja? Laita meille viestiä, niin selvitämme, millaisilla kotisivuilla voit saavuttaa enemmän kauppaa!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

takaisin ylös