MarkkinointiAkatemian avulla huikeisiin tuloksiin: Autohuolto Seitoyn tunnettuus kasvoi räjähdysmäisesti

Autohuolto Seitoy Oy on seinäjokelainen yritys, jonka toiminta lähti liikkeelle keväällä 2018 – perustajajäsenillä on kuitenkin kokemusta alalta jo yli 80 vuotta! Yhteistyö MarkkinointiAkatemian ja Seitoyn välillä alkoi syksyllä 2018, jonka ansiosta tuore yritys nousi nopeasti ihmisten tietouteen onnistuneen Google Display ja Facebook -mainonnan avulla.

Autohuolto Seitoy aloitti yhteistyön MarkkinointiAkatemian kanssa, kun aika ja osaaminen markkinointiin todettiin riittämättömäksi. ”Meillä oli kova usko, että me hanskataan tämä homma itse, mutta äkkiä huomattiin, että päivittäisessä työssä menee pitkälti kaikki meidän aika. Meidän ymmärrys markkinoinnista on kuitenkin melko pintapuolista”, kertoo Autohuolto Seitoyn yksi päättäjistä, Arto Valkama.

”MarkkinointiAkatemia valikoitui meidän kumppaniksemme, sillä yhteyshenkilömme Maarit Nukari selitti meille markkinoinnin kokonaisuuden ja sen mahdollisuudet ymmärrettävästi. Me voimme luottaa siihen, että markkinointi on kuin ratas, joka pyörii taustalla ja meidän ei tarvitse murehtia siitä sen enempää”, Valkama iloitsee.

Autohuolto Seitoy

Onnistuneen markkinoinnin avulla nuori yritys pääsi heti ihmisten tietouteen

Google Displayn ja somemainonnan lisäksi markkinoinnin palettiin lisättiin vielä hakusanamainontaa. ”Tässä on käynyt niin, että kilpailijat ihmettelevät, kun Autohuolto Seitoy vilkkuu joka paikassa, että miten se on mahdollista! On todella mukava nauttia tästä tilanteesta – meillä on kova kiire ja asiakkaita on tullut runsaasti lisää, kun markkinointi on selkeästi näkyvää”, Valkama kehuu.

MarkkinointiAkatemia on tehnyt Seitoylle Facebook-mainontaa lähes vuoden verran ja tunnettuus on kasvanut mainonnan myötä räjähdysmäisesti. Kaikkiaan mainokset ovat tavoittaneet yhteensä 39 437 yksittäistä henkilöä ja mainosnäyttöjä on kertynyt yhteensä 473 906 kappaletta! Mainoksesta tulleita klikkejä on tullut 3360 ja tuloskohtainen hinta on ollut keskimäärin 0,64 €. Julkaisuun sitoutumisia on ollut kaikkiaan 64 108 kappaletta.

Autohuolto Seitoy Facebook-markkinoinnin tulokset

Vastaavasti Seitoyn Google-näkyvyys on ollut jo kolmen kuukauden mainonnan jälkeen merkittävä: Googlen huutokauppatilastoissa Autohuolto Seitoy on ollut ykkönen näyttökertojen osuudessa, joka tarkoittaa, että Seitoyn on saanut mainoskampanjan avainsanoilla suurimman osan mainosten näytöistä verrattuna kilpailijoihin! Autohuoltoon liittyvät avainsanat ovat hyvin kilpailtuja, mikä tekee Seitoyn saavuttamasta keskimäärin 0,50€ klikkaushinnasta erittäin alhaisen.

Markkinoinnin ulkoistamisella vähemmän huolia ja enemmän tuloksia

Autohuolto Seitoyn ja MarkkinointiAkatemian yhteistyölle ei näy loppua. ”Kyllä tämä helppous on yksi merkittävä syy onnistuneeseen kumppanuuteen. Minun ei tarvitse kuin soittaa yhteishenkilöllemme Maaritille ja kertoa mitä olisi mielessä. Maarit ideoi ja kehittelee siitä toimivan ratkaisun ja MarkkinointiAkatemian ammattilaiset hoitavat markkinoinnin – oikealle asiakasryhmälle suunnattua mainontaa oikeanlaisilla sisällöillä. Meillä on yksi huoli vähemmän ja markkinointi sen kuin tuottaa meille tulosta!”, Valkama tiivistää yhteistyön fiilikset.

Markkinoinnille asetetaan tavoitteet yhdessä asiakkaan kanssa, jonka jälkeen ammattilaiset hoitavat homman kotiin oikeilla työkaluilla, ammattiosaamisella ja dataan perustuvalla kohdentamisella.

Ota yhteyttä, jos haluat yrityksesi osaksi MAK:n menestystarinoita!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

takaisin ylös