Lifestylebrändi Freetox löysi MarkkinointiAkatemiasta kumppanin kasvattamaan yrityksen tunnettuutta

Freetox-Tanni Group Oy on vuonna 2016 perustettu suomalainen brändi, joka edustaa puhtaamman ravinnon ja elämäntavan lifestylea. Freetox on pirkanmaalainen perheyritys, jonka omistavat Susanna ja Jarno Tanni.

Kun yritys lähti etsimään markkinointikumppania kasvattamaan Freetoxin tunnettuutta, valikoitui MarkkinointiAkatemia tähän pestiin yhteyshenkilö Teemu Silvennoisen rautaisen ammattitaidon ja osaamisen vuoksi. ”Teemun osaaminen markkinoinnin saralla on todella syvällisellä tasolla, joten oli helppo valita MarkkinointiAkatemia tekemään meidän mainontaa”, kertoo toinen omistajista Susanna Tanni.

Asiantunteva markkinointi tavoitti oikeat asiakkaat

Tunnettuuden ja näkyvyyden kasvattamiseksi MarkkinointiAkatemia aloitti vuoden 2018 lopussa tekemään Freetoxille Google Ads -hakusanamainontaa. Myöhemmin markkinointiin lisättiin myös Display- ja Shopping-mainonta, jotka kasvattavat Google-näkyvyyttä merkittävästi.

Elokuun aikana 2019 Google-mainonnassa konversioita tuli 331 kappaletta. Google Displayssa perinteinen, dynaaminen sekä remarketing-mainonta on toiminut mukavasti, sillä klikkauksia sivustolle Displayn kautta on tullut yli 7000 tuhatta ja mainosnäyttöjä kertynyt tähän mennessä yli 1,5 miljoonaa!

Facebook- ja Instagram-mainonta aloitettiin joulukuussa 2018. Mainonta on kohdistettu näkymään potentiaaliselle kohderyhmälle, jonka vuoksi keskimääräinen mainostuotto (ROAS) on ollut noin 25- ja parhaimmillaan 37-kertainen!

Osaava kumppani vapauttaa aikaa omalle ydinosaamiselle

Tanni kertoo yhteistyön vapauttavan enemmän aikaa omalle työlle. ”Mun ei tarvitse keskittyä tähän mainontaan vaan on aikaa oikeasti tähän liiketoiminnan kehittämiseen. Olemme saaneet paljon lisää asiakkaita onnistuneen markkinoinnin myötä.”

”Voin todella lämpimästi suositella MarkkinointiAkatemiaa muille, teette tosi hyvää työtä! Teemu on pitänyt huolta, ettei tule sellaisia hetkiä, etten tiedä missä mennään ja mitä markkinoinnin saralla tapahtuu. Samaan aikaan mun ei tarvitse huolehtia, että miten hommat sujuu”, Tanni kertoo.

MarkkinointiAkatemian kattavista markkinointipalveluista vastaa omiin tuotteisiinsa erikoistuneet asiantuntijat, jotka huolehtivat asiakkaistansa henkilökohtaisesti. Jos yrityksesi kaipaa lisää näkyvyyttä ja tulosta, ota rohkeasti yhteyttä! Ostamalla palvelun ostat myös lisää aikaa omalle ydinosaamisellesi. Jätä viesti ja kerro meille, millaiset tavoitteet haluat saavuttaa markkinoinnin saralla!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

takaisin ylös