Kotisivu-uudistus ja hakusanamainonta toivat lisää yhteydenottoja HVC Asunnoille

Lähtötilanne: Verkkosivusto ei tuottanut yhteydenottoja

HVC Asunnot on majoitusalan yritys, joka tarjoaa kodinomaista huoneistomajoitusta ja huoneistohotellipalveluita ympäri Suomen.

Yrityksen vanha verkkosivusto ei kannustanut asiakkaita yhteydenottoon eikä näin ollen palvellut tarkoitustaan. Myös sivuston graafinen ilme oli vanhentunut. Lisäksi sivuston löydettävyyttä haluttiin kehittää. Tavoitteena oli tuoda HVC Asunnoille enemmän yhteydenottoja palvelusta kiinnostuneilta asiakkailta. Oman haasteensa kotisivujen uudistamiselle asetti projektin tiukka aikataulu.

Toimenpiteet: Verkkosivuston uudistaminen ja digitaalinen mainonta

Suunnittelimme ja toteutimme HVC Asunnoille uudet kotisivut WordPress-julkaisujärjestelmällä. Kehitimme sivustolle myös osan tekstisisältöistä. Kiinnitimme sivuston suunnittelussa erityistä huomiota siihen, että yhteydenotto HVC Asuntoihin olisi mahdollisimman helppoa. Lisäksi pyrimme sivuston suunnittelussa ja toteutuksessa miellyttävään käyttäjäkokemukseen ja helppokäyttöisyyteen.

HVC Asuntojen toimitusjohtaja Tapio Ollanketo oli tyytyväinen projektin kulkuun: ”MarkkinointiAkatemia ymmärsi hyvin sivuston tärkeimmän funktion toimia tehokkaana yhteydenottojen kerääjänä ja toteutti tarvittavat elementit sivustolle joustavasti. MarkkinointiAkatemian tiimi toi myös omia tuoreita ideoitaan kokonaisuuteen ja toteutti tarkasti visuaaliset vaatimuksemme.”

Sivustouudistuksen jälkeen liikennettä ryhdyttiin ohjaamaan sivustolle hakusanamainonnan ja display-mainonnan avulla.

Tulos: Verkon kautta tulleiden yhteydenottojen määrä kasvoi

Tapio Ollanketo on kaikkiaan tyytyväinen kotisivujen uudistusprojektiin: ”MarkkinointiAkatemian tiimi vei kotisivujen uudistusprojektin läpi hienosti lähdöstä maaliin. He reagoivat pyyntöihimme nopeasti ja laittoivat myös meidän puolelle sopivaa painetta hoitaa tarvittava materiaali kasaan ajoissa, jotta saimme vietyä projektin yhdessä maaliin ajallaan tiukasta aikataulusta huolimatta. Lopputuloksena oli kaikkien osapuolten mielestä erittäin tyylikäs uusi sivusto.”

Sivustouudistuksen ja hakusanamainonnan myötä sivuston kautta tulleiden yhteydenottojen määrä on kasvanut selvästi, ja HVC Asunnot on saanut runsaasti uusia asiakkaita verkon kautta tulleiden yhteydenottojen myötä.

Sittemmin HVC Asunnot on jatkanut yhteistyötä kanssamme hakusana- ja display-mainonnan lisäksi myös hakukoneoptimoinnin merkeissä. Näin pyritään varmistamaan, että potentiaaliset asiakkaat löytävät HVC Asuntojen palvelut entistä paremmin myös hakukoneiden luonnollisista hakutuloksista.

Tilaa blogitiedote sähköpostiisi!

Kun kaipaat apua digitaalisessa markkinoinnissa, jätä yhteydenottopyyntö ja asiantuntijamme on sinuun yhteydessä!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

takaisin ylös